donderdag 17 juli 2014

Kleuren sentimo

Twijfel je over de kleur ? Bestel dan een kleurstaal. Een kleurstaal is gemaakt van staal en gefinished met een mooie poedercoat laag zodat je de kleur exact kunt bepalen. Je kunt de radiatorbekleding makkelijk en snel monteren en het wordt bevestigd met magneten. De radiatorbekleding is beschikbaar in maar liefst moderne kleuren , dus er is voor ieder wat wils!


De kleuren in dit overzicht benaderen de werkelijke kleuren.

Vul de RAL kleuren in op het. Mooi interieur, lelijke radiatoren? Nergens meer voor nodig. Niet langer zijn radiatoren storende elementen, maar dragen ze bij aan sfeer en stijl.


Je kunt de bekleding makkelijk en snel monteren en het wordt bevestigd met magneten. Bekijk ook de digitale folder . Met welke kleur en design ga jij aan de slag? Hier kies je de kleur en het design dat het beste bij jouw ruimte past.


Afbeelding 1: Designs Solid (glad) vs.

Strak vormgegeven, in de kleur die past bij uw inrichting, in elk gewenst formaat en zónder hak- of breekwerk. Monteren in een handomdraai. Met behulp van magneten wordt de radiatorbekleding stevig op zijn plaats gehouden.


U hoeft dus niet te schroeven of te lijmen. Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en de beste koopjes kunt vinden. Sentimo Groove heeft een meerprijs van € 2-. De bekleding van de metalen cover is verkrijgbaar in moderne kleuren en geschikt voor elke woonruimte, zelfs voor de badkamer. Creëer spanning of harmonie in uw interieur door te kiezen voor een stijlvolle kleur , een strak uiterlijk of een opvallende accentkleur.


Zoek je een tint die perfect matcht bij jouw interieur? Klik op onderstaande link en bekijk al onze kleuren. Gammavestigingen in het land.


In kleuren leverbaar of indien gewenst aangepast aan de bedrijfskleuren. De bekleding is verkrijgbaar in moderne kleuren en geschikt voor elke woonruimte, zelfs voor de badkamer. Hoog wit van kleur zo goed als nieuw zonder beschadiging incl magneten. Metalen ombouw = geen warmteverlies. Eenvoudig te installeren in minuten.


Bevestiging met ultrasterke magneten. Toepasbaar op jouw bestaande radiatoren. In het stappenplan hieronder .

Dan kiest u waarschijnlijk voor een metalen cover in overeenstemmende tint als de achterwand. Wilt u juist spanning creëren in de ruimte door van de radiator een echte blikvanger te maken? Dan is een contrasterende kleur wellicht een veel betere optie. Binnenkijken bij Manon - Inspiraties - ShowHome.


Ze maken twee verschillende ombouwen, zoals de Groove en de Solid. Omdat wij graag een egale uitstraling willen hebben, zijn we gegaan voor de Solid. En ja dan kom je bij de kleur , .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts