vrijdag 11 juli 2014

Clayre en eef winkel

Boven €GRATIS bezorgd √ Laagste prijsgarantie. Ben je echt een landelijk type? Houd je van veel details en vintage ogende woonaccessoires?


Dit merk biedt mooie accessoires om je huis en tuin mee te decoreren. Van lantaarns tot kapstokhaken en van sierkussens tot decoratieve.

Velvet biker jacket – Vero Moda. Verkrijgbaar bij Vatana in Paal. Gestreept T-shirt – Vero Moda. Sweater – Alix The Label. Eigentijdse woondecoratie in vele woonstijlen.


Het merk begon ooit met het verkopen van sierkussens, plaids en bedspreien. Als je van de landelijke- en brocante stijl houdt, dan zijn de producten van Claire en. U mag ook altijd langs komen bij ons in de winkel.

Vind clayre en eef op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. X 2nu de laatste voor. Woonaccessoires van metaaldraa je vindt ze in elke woonwinkel : lampen, stoelen, tafeltjes en nog veel meer. Quasimir - webshop landelijke woonaccessoires voor klokken, lampen, hangelampen in brocante, retro of industriele stijl, mooie tiffany lampen.


Prachtige quilt bedsprei en deken voor de slaapkamer. LANDELIJKE WOONACCESSOIRES. Landelijke woonaccessoires en decoraties ,. Ook online catalogus in winkel te bekijken!


Volledig handmatig geproduceerd op de traditionele wijze op 8°C in de oven. Inclusief bevestigingsmateriaal. Levering gemiddeld binnen dagen.


Paradis de Clayre , Maastricht (Maastricht, Netherlands). Super mooie winkel met hele mooie spullen prachtig! Erg vriendelijk, met zorg en heel . Al jouw favoriete merken onder een dak.


Maak een keuze uit winkel , merk, kleur en materiaal om jouw gewenste artikel te vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts