vrijdag 4 juli 2014

Stavangerweg 14 groningen

Afspraak showroom maken . Groothandel in sanitaire artikelen en sanitair installatiemateriaal. De winkel is vermeldt in categorie Badkamers. Hoe vaak moet ik de hoeveelheid water in de ballon controleren?


Installatie van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur. De besloten vennootschap Klimacom B.

Stavangerweg GRONINGEN vraagprijs euro 600. De ruimtes van het pand zijn flexibel in te delen, doordat de begane grond zowel als kantoor als bedrijfsruimte gebruikt kan worden. De panden zijn gesitueerd op . Sita Recycling Services.


LET OP: HET BETREFT ANDERHALVE UNIT VAN CIRCA 2M²! De begane grond is thans in gebruik als opslagruimte en beschikt over een overhead-deur. De verdieping is uitgevoerd als kantoorruimte met een eenvoudige pantry.


De totale oppervlakte bedraagt circa m² op de begane grond en circa m² op de verdieping.

Voor een mooie stijlvolle badkamer gaat u naar een sanitairwinkel. Vind hier een overzicht van alle winkels voor al uw sanitair! Stadsbus Richting Hoofdstation via Station Europapark. Map DataImage may be subject to copyright. Business hours: Monday - Friday 8. Rubriek Centrale verwarming.


Groningen - The Netherlands (HQ). Pijttersen BV, uncategorized. Specialiteiten: meubelstoffering. Meer dan veertig jaar ervaring in het vak. De grootste regionale vastgoed site, ook in overig- groningen.


Adresgegevens Simon de Haas Groningen B. JC Groningen Groningen , Nederland. You can now request a quote from this business directly from Yelp. Local Services Furniture Reupholstery Local Services . Klik hier voor het telefoonnummer, adres, openingstijden, assortiment en meer.


Autoverhuur Frieslan Autoverhuur Groningen , Autoverhuur Leeuwarden, Short-Lease, Occassions.

Om een goed overzicht te krijgen van speciaalzaken voor, tegels, sanitair, natuursteen, keukens, tuintegels, Mozaïek en meer heeft Tegels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts