dinsdag 8 juli 2014

Speksteen bovenplaat reny

Uiteraard leveren wij ook de originele speksteen bovenplaat die de kachel een. Constructie, Ketelstaal. Interieur, Gietijzer en Chamotte. Handgrepen, Staal (standaard), Brons of Messing.


Rookgasafvoer, Ø150mm boven- of achteraansluiting.

Convectieventilatoren, Ja. Externe beluchting, Nee. Speksteen bovenplaat , Ja. De kachel is voorzien van een speksteen bovenplaat en platen aan de zijkanten. Dit zorgt voor een behaaglijke warmte, omdat speksteen de eigenschap heeft om warmte op te slaan (accumuleren) en tot enkele uren na gebruik uit te stralen.


Door de afmetingen is dit model uitermate geschikt voor plaatsing onder een . Levertijd: 2-werkdagen.

Beschikbaarheid: op voorraa boven- of achteruitgang. Technische specificaties - HxBxD: . Dit exemplaar is voorzien van een speksteen bovenplaat. Erg praktisch als je je eten met pannetjes wilt verwarmen op de kachel. Uiteraard blijft het glaswerk lang schoon via het Schoon Glas Injectie systeem ( SGI-systeem), dat door Reny als eerste op de markt werd gebracht. U kunt in deze houthaard zowel op hout als op kolen stoken.


Het vuur kunt u goed via het glaswerk zien, zodat extra gezelligheid snel uw huis in rolt. Laat u informeren over de vele mogelijkheden! Oslo 9 Reny Oslo is een speciale budgetuitvoering van de Reny Oslo. De heeft opgelegde deuren in tegenstelling tot de Reny Oslo.


U heeft de optie de Reny te voorzien van een prachtige spekstenen bovenplaat (meerprijs) De aansluitmaterialen worden in kleur gespoten . Beslag: Staal (standaard), brons of messing. De Reny wordt gratis bezorgd. CO ​​-emissie: vol.


De Oslo is leverbaar met verschillende opties zoals, speksteen bovenplaat , ventilatoren of een vloerplaat. Wilt u meer weten over de Reny kachels?

Neem dan contact met ons op. Het tijdloze ontwerp combineert strakke lijnen en vlakken en heeft twee grote roestvast staal (rvs) handgrepen als accent. Oslo reny de specialist in houtkachels en houthaarden. Beslag Staal (standaard), brons of messing.


Optioneel is de Reny Retro uit te breiden met een losse speksteen bovenplaat. De RENY RETRO L, XL en XXL is er ook in een speksteenuitvoering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts