woensdag 16 juli 2014

Nissan onderhoudsbeurt prijs

Kies dan voor de KwikFit merkbeurt! Dit is onderhoud precies zoals wordt voorgeschreven door de autofabrikant. Zo behoudt je auto zijn fabrieksgarantie.


Bovendien ontvang je jaar lang pechhulp voor onderweg. En dat allemaal voor een KwikFit- prijs ! Daarnaast wordt de olie ververst, het oliefilter, luchtfilter en indien van toepassing de brandstoffilter en bougies vervangen.

De kosten van de grote beurt voor uw . Natuurlijk wilt u nog zoveel mogelijk veilige kilometers maken. Bij onderhoud of reparatie wilt u niet achteraf met een hoge rekening worden geconfronteerd. Wat kosten onderdelen voor een Nissan.


Profiteer vandaag nog van onze acties. Wij beschikken hiervoor over. Neem daarom voor de juiste prijs voor de grote beurt van uw auto contact op een Carteam autobedrijf voor een vrijblijvende prijsopgave. Auto onderhoud Alfa Romeo .

Dat betekent wegrijden zonder wachttijden. En mochten er onvoorziene extra werkzaamheden voortkomen uit een kleine of grote onderhoudsbeurt , dan wordt dit vooraf met u overlegd. Hiermee bent u verzekerd van scherpe all-in adviesprijzen. Nissan onderhoud op maat prijzen en acties.


Vanzelfsprekend krijgt u vooraf een prijsopgave. Ontdek de onderhoudsformules bij Midas. Bereken de prijs van uw volgende Merk- Onderhoud via de prijssimulator en lees meer over het universeel onderhoud. De tweede soort onderhoud is minder uitgebreid en maakt gebruik van niet merkspecifieke onderdelen.


Dit is goedkoper omdat de gebruikte onderdelen goedkoper zijn en er minder vervangen en gecontroleerd wordt. Bij Abswoude noemen wij dit Budgetonderhoud. Het is belangrijk om uw auto regelmatig te laten onderhouden. Maak eenvoudig online een afspraak! Kwaliteit en service voorop, met een vaste én scherpe prijs.


Met een onderhoudsbeurt kunt u onnodige slijtage voorkomen en daarmee herstellingskosten uitsparen. Denkt u hierbij aan een vastzittende rem waar u . Bijna elke auto heeft tegenwoordig airconditioning. Met het juiste gebruik en goed onderhoud van de airco geniet u er dagelijks van.

Werkt uw airconditioning niet goed of verspreidt het systeem vieze geurtjes? Dan heeft uw auto airco onderhoud nodig! Ook in onze after sales hebben wij leuke acties!


Visia is liter per 1km, × 5. Totaal brandstofkosten over 75. Geen onderhoudsprijzen bekend voor Nissan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts