donderdag 31 juli 2014

Wattcher aanbieding

Zo zie je waar stroom wordt verbruikt en wat je kunt besparen. Ontdek waar energie wordt gebruikt en waar je kunt besparen. Vind wattcher op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Er zijn geen actuele prijzen bekend van dit product.


Zo ontdek je waar energie wordt gebruikt en waar je kunt besparen. Het apparaat bestaat uit een optische meter die op de draaischijf of het ledje van de elektrometer in de meterkast wordt geplakt, en een stekkeradapter met een display. Je ziet wat, waar, wanneer aan energie wordt verbruikt. De datalogger is verbonden met het internetmodem in huis en ontvangt draadloos de data van een of meerdere sensoren in huis. Wattcher voor direct zien én inzicht online.


De wattcher is een apparaat waarmee u uw stoomverbruik in huis kunt meten. Een uitgebreide test voor wie energie wil besparen. Maar daarmee heb je eigenlijk alleen een momentopname te pakken. Misschien komt dat door mijn wireless router. Er staat iets over in de handleiding, maar wie heeft er tegenwoordig geen wireless router in de meterkast hangen?


De totale kwaliteit beleving was ook onder de maat. Het scherm voelt te goedkoop aan voor dit geld. Vond je dit een nuttige review?


Het hulpmiddel: de wattcher Op zoek naar de grote energieslurpers in huis, en de sluipverbruikers. En zo kunt u op zoek naar de echt sluipverbruikers. Ideaal apparaat om inzicht in je energiekosten te krijgen.


Duurzaam Thuis vond dat het weer tijd is voor een nieuwe test van een apparaat. Een klein leuk wit design hebbedingetje ( een echte Marcel Wanders) dat continu en realtime aan je vertelt hoeveel Watt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts