woensdag 28 december 2016

Inventum qline 10 liter modesto

De Modesto Qis een liter keukenboiler en past door zijn compacte vorm makkelijk achter een plint. Deskundig advies en snelle levering. Gewoon perfect geregeld. Inventum Q - line plintboiler liter Standaard excl.


Kijk hieronder bij verwante artikelen voor de aansluitset.

Spoelt u alleen voor neem dan een liter plintboiler van bijvoorbeeld Daalderop en bespaar energie. Doet u ook de vaat handmatig dan is deze 10ltr Q - line plintboiler een overweging. Tevens is deze Q boiler voorzien van koperen ketel met daar omheen een dikke laag isolatie wat zorgt voor een minimaal warmteverlies. Door zijn compacte formaat is prima achter een keukenplint te plaatsen.


De boiler kan uitsluitend Hot fill worden aangesloten. Dit betekent dat de boiler op de warmwaterleiding van de cv-ketel . Materiaal boilervat koper materiaal mantel overig boilerinhoud (l) nominaal vermogen (kw) aansluitspanning 2(v) hoogte 400. Wij verkopen ook cv materialen,.

Dit zorgt ervoor dat achter de plint, met in achtneming van de aanwezige water buiten de Q. Is er ook als doorstroom, dus aan te sluiten op warmwater rechtstreeks vanaf de cv-ketel. Ook mogelijk op bodem in keukenkastje, . Opwarmtijd: tot 65°C in ± minuten. Zonder inlaatcombinatie (apart bestellen).


Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Wordt aangesloten op de warmwaterleiding. Met CE-keur, jaar fabrieksgarantie op de koperen binnenketel, jaar op de overige onderdelen.


Controleer de spelling van. U kunt zelf de boiler inhoud instellen variërend van liter van 40oC tot liter van 60oC. Deze boiler uit de Q - line serie levert warm water in korte tijd. Grootste assortiment, scherpe prijzen en een goede service. Bij een plint van 15cm hoog, kan deze achter de plint geplaats worden of plat op de bodem van de kast.


Iedere keuken is anders en daardoor ook de warmwaterbehoefte. Onze bekende en nieuwe keukenboilers verzameld in één overzichtelijke serie van tot liter. Wat direct opvalt is de nieuwe EPP mantel en isolatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts