vrijdag 16 december 2016

Faber opti myst 600

Eenvoudig te plaatsen cassettes met het 3-dimensionale Opti - myst slim line vuurbeel in formaten. Naast de huidige elektrische haarden met Opti - myst techniek is er ook de Slim line collectie. Deze haarden beschikken over het Opti - myst vlameffect maar zijn nog handzamer en makkelijker te plaatsen. Met de inhang cassette van Faber kunt u eenvoudig een prachtig en sfeervol haardvuur creëren.


Het enige dat u nodig heeft is een stopcontact.

Af en toe vult u het waterreservoir bij en u kunt weer uren genieten van een fraai schouwspel met levendige vlammen. Niet zonder reden zijn de Faber Opti - myst haarden bijzonder . NEW Nieuwste elektrische opti myst 2. Deze schitterende haard besteld u veilig en snel bij Haardjesland. Schitterend realistisch.


Het beproefde Opti - Myst principe is niet nieuw en de vrij te plaatsen cassettes ook niet. Wel nieuw is deze Faber Opti - Myst Cassette 600. Klein, handig, mooi en nog makkelijker in te bouwen.

Daarbij toch nog net even wat groter dan zijn broertje de cassette 4slimline . Snelle levering en achteraf betalen! De Dimplex Cassette 6Opti - Myst is een elektrische haard met het 3- dimensionale Opti - myst vuurbeeld. Eenvoudig in te bouwen cassette en te plaatsen is naar eigen creativiteit.


De Cassette M Opti - Myst kan zowel als een 3- zijdige, 2-zijdige en als 1-zijdige haard ingebouwd worden. U blijft ernaar kijken . De Faber Cassette 6is een perfect middel om extra gezelligheid in huis te halen. Het gaat hier om een elektrische haard. Dus geen as, rook of gesleep met zware houtblokken.


Het kistje is heel eenvoudig te plaatsen en kenmerkt zich door het 3-dimensionale Opti - Myst slimline vuurbeeld. Het is een kwestie van de. GEZIEN OP MARKTPLAATSTIP: Bestel een extra Xenon lamp en reserve mistmaker mee, mocht het defect raken, dan kunt u gelijk weer genieten van uw sfeerhaard.


NEW EDITION - Met een nieuwe verbeterde. Deze waterdamp sfeerhaard is verkrijgbaar in een 4(x cm) en een 6variant (x 21cm). Beide uitvoeringen zijn alleen verkrijgbaar met een decor houtset. We danken u dat u voor deze sfeerhaard van Faber heeft gekozen.


Lees de handleiding aandachtig door voor een.

Door de geringe afmetingen van de Faber Cassette 6Opti - Myst is deze eenvoudig te plaatsen in veel situaties. Standaard wordt de Faber Cassette 6Opti - Myst geleverd met een houtset, afstandsbediening en hervulbaar . Inbouwhaard Faber Opti-myst 6cassette is verkrijgbaar bij Zitmaxx Wonen en veelzijdig inzetbaar. Een van de unieke brandtechnieken van Faber is de Faber Opti - Myst. Deze techniek toont een realistisch vuurbeel wat bijna niet te onderscheiden is van een echt houtvuur.


In combinatie met een prachtig rookeffect lijkt het net alsof je een houtkachel in huis hebt. Onder de elektrische haarden is er één serie die bestaat uit losse Cassettes. Bekijk hieronder de verschillende elektrische haarden met . En dat is de Faber Opti Myst. In dit artikel geef ik je een aantal voorbeelden en tips om deze Cassettes eenvoudig te installeren. Vlameffect wordt gecreëerd door verlichte ultra-fijne waterdamp.


Deze cassette plaatst u eenvoudig in een zelfgemaakte ombouw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts