donderdag 29 december 2016

Zilveren sieraden verkopen

Heeft u zilveren sieraden en wilt u die verkopen ? En we betalen u direct contant uit! De zilverkoers is de laatste tijd sterk gestegen, waardoor het nu de juiste tijd is om zilver te verkopen. Zo kunnen uw zilveren ringen, . Kijk op onze website voor inkoopprijzen!


In bijna elk huishouden komt het wel voor: zilveren sieraden die u niet tot nauwelijks meer draagt.

Omdat de zilveren sieraden niet meer passen bij de mode van nu, omdat uw zilveren ketting te . Uw oude juwelen zijn geld waard. Wellicht heeft u nog juwelen uit een erfenis verkregen die u zelf niet zult dragen of die welke kapot zijn. Deze juwelen liggen vaak al een hele tijd in uw kast. Spijtig want deze juwelen kunt u namelijk verkopen.


U kan dagelijks buiten het inbrengen van velingmaterialen zo als onder genoemd ook om materialen te verkopen tegen contante betaling zoals: gouden sieraden heel of kapot:o. Alleen het deel wat zilver is, dat is geld waard als u het wilt verkopen , de andere delen zijn zink, koper, nikkel of een ander metaal om de zilverlegering. U wilt gou zilver of verzilverd verkopen ?

Ten Kate Edelmetaal koopt uw gouden , zilveren en verzilverde sieraden en voorwerpen. Zilveren sieraden inkoop. Bij een zilveren sieraden inkoop wordt vooral gelet op de smeltwaarde van het zilver.


Bij ons kunt u terecht voor de verkoop van uw gouden en zilveren sieraden , munten en gebruiksvoorwerpen. Sieraden , horloges en trouwringen van hoge kwaliteit koop je online bij ROS juweliers. De meeste zilver waarde voor uw sieraden.


Het volgende is van groot belang om te weten als u uw eigen oude zilveren sieraden , munten of voorwerpen wilt gaan verkopen. De bovengenoemde wereldmarktkoersen kunt u als consument nergens krijgen. Daarvoor zijn verschillende redenen: Het gaat om aanzienlijk . Veilig en vertrouwt goud verkopen.


Krugerrand inkoop en Maple Leaf inkoop. Naast het verkopen van beleggingsstukken zoals goudbaren en gouden munten kunt u bij Tov Hazel in Rotterdam terecht voor het verkopen van uw oude gouden en zilveren sieraden. Dankzij het hoge inkoopvolume is Tov Hazel één van de grootste spelers van Nederland. Dat vertaalt zich in een zeer hoge prijs die u . Wij kopen al uw zilver in vanaf gram waar andere inkopers vanaf een voor grotere hoeveelheid zilver inkopen.


De oud zilver prijs is hetzelfde als de nieuw zilver prijs aangezien wij geinterresserd zijn in het edelmetaal. U kunt ook uw zilveren sieraden verkopen. Bij Faja Lobie krijgt u exact wat u ziet op de weegschaal.

Wij betalen gegarandeerd de hoogste dagkoers voor goud en zilver uit. Dat geldt ook voor de dagkoers van uw munten. Inkoop en verkoop van gou zilver en munten. Wilt u weten hoe u zelf kunt uitrekenen wat .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts