vrijdag 23 december 2016

Nieuwe winkels centrale leeuwarden

Winkelcentrum de Centrale in Leeuwarden groeit. De nieuwe zaken leveren naar schatting tweehonderd deeltijdbanen op. Dat maakt Stable retail centre management, verantwoordelijk voor strategie en . Alle grote aanbieders bij . Kennemerland investeert in de komende .

Behalve één Nuon-gebouwtje. Bij Rofra Home voel je je thuis. Laat je verrassen in onze winkel in Winkelpark de Centrale Leeuwarden. Vind hier onze openingstijden en het adres. De Centrale te Leeuwarden , het regionale winkelcentrum van Friesland.


Fiftysix Wirdumerdijk is opzoek naar nieuwe collega die samen met ons de winkel naar een hoger niveau wil brengen. Toon alle vacatures voor FIFTYSIX - Vacatures in Leeuwarden. Dat is zeker, ook in Leeuwarden.

Het betreft een nieuw concept van Bourguignon Leeuwarden , waar mensen terecht kunnen voor privélease, een autocheck en onderhoudsmiddelen. Of u nu een wasmachine, een nieuwe LED TV of een tablet zoekt, bij BCC Leeuwarden helpen onze verkopers u met advies op maat bij het maken van de juiste . Bekijk de nieuwste Blokker folder en mis geen aanbieding meer. Voor een boodschap bij bijvoorbeeld een supermarkt, drogist of slijterij kun je terecht in een winkelcentrum waaronder winkelcentrum Zaailand. Koopzondag Leeuwarden , overzicht van winkels en woonboulevards met koopzondagen in Leeuwarden.


Voor al je sportkleding, sportschoenen en sportartikelen. Praxis Leeuwarden Oost terecht voor hun klus benodigdheden. Ga je de muren van een nieuw laagje verf of behang voorzien? Wil je dat oude tapijt nu eindelijk . Begrenzing van het plangebied. Het plangebied bevindt zich aan de oostzijde van de stad Leeuwarden.


Decathlon - Aanbiedingen en Folder . Het plangebied wordt begrensd door het Vliet aan de noordzijde, de Franklinstraat aan de westzijde en het. Slaapspecialist Leeuwarden B. Nieuwe Kanaal aan de zuidzijde. Vanaf donderdag november a. De besloten vennootschap Media Markt Leeuwarden B.

De pop-up store vestigt . Dit winkelpark heeft diverse restaurants, kledingwinkels , elektronica zaken, bouwmarkten en woonwinkels. Vanuit de sportschool is er uitzicht over het winkelpark.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts