woensdag 21 december 2016

Radiator schoonmaken action

Easter Moments Laat het je smaken met Pasen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief vol met verrassende acties en de nieuwste producten! Radiatoren zijn niet de meest gemakkelijke stukken om schoon te maken in een huis.


De haren van dat borsteltje zijn vrij har dus je kunt het vuil er zelfs een beetje van. Want als het stof plakt, dan zal de radiator wat vettig zijn door bv roken of eten koken en krijg je het droog moeilijk weg. Met deze borstel maakt u uw verwarming eenvoudig schoon.

Last van stoffige radiatoren ? Gebruik dan deze Handy radiatorenborstel. Lees hoe je deze huishoudelijke klus snel klaart, zodat je radiator (en) weer schoon en stofvrij worden! De ultieme tip om de stof in je verwarming te laten verdwijnen! Iedereen heeft last van wat stof in huis.


Stof is overal, zo vervelend! Even schoonmaken en je denkt er van af te zijn maar ho maar! Het zit soms op de vervelendste plekken.

Heb je wel eens tussen en achter je verwarming gekeken? Bah, hoeveel stof daar kan . Zeg stoffige verwarming vaarwel met de Handy Radiatorborstel. Betra hanenkam dubbel gevuld cm. Geschikt voor radiatoren met platen naast elkaar.


Voorlopig niet leverbaar ! Uw radiator schoonmaken en poetsen? Dan is een radiatorborstel wat u zoekt! Wist je dat je radiator beter werkt als hij schoon is? Daarom is het verstandig hem af en toe schoon te maken. Aan de slag dus met radiator schoonmaken.


Een radiator heeft een grote invloed op je interieur. En wie de beste tip heeft hoe je. Bij de Action heb je heeelee mooie universele opzet stukken te koop die speciaal zijn voor tussen de radiator ! Schoonmaakazijn is fantastisch.


Bijna iedere vlek krijg je ermee weg, het huis wordt schoon én is lekker goedkoop. Bekijk onze schoonmaakazijn tips!

Probeer eens na het schoonmaken van uw kookplaat deze te drogen met een paar vellen keukenpapier. De strepen komen omdat je na het schoonmaken niet nagespoeld hebt met gewoon water! In de winterperiode hangen wij deze over de radiator , zodat die altijd warm is.


Heeft jouw radiator een nieuwe verflaag nodig? Bij Praxis vind je verschillende radiatorverven in het verfassortiment. Bestel radiatorverf direct online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts