dinsdag 27 december 2016

Truma service center nederland

U hebt een probleem met uw Truma apparaat of zoekt een gebruiksaanwijzing: de Truma Service helpt gemakkelijk en snel. Truma is fabrikant van verschillende apparaten die in uw kampeermiddel zijn voorzien. Te denken aan de kachel, boiler, bank of dak-airco en rangeersystemen.


Middels speciale diagnose apparatuur, kunnen oorzaken van uitval snel . Al meer dan jaar ondersteunt Truma de kampeerder met hoogwaardige oplossingen op het gebied van caravan movers, airconditioning systemen, verwarmingssystemen, gassystemen, watersystemen en energiesystemen. Truma producten behoren tot de beste in de markt en onderscheiden zich door hun ultieme .

Benelux) importeur van Truma (Duitsland) producten. Een eigen technische dienst, een uitgebreid service netwerk binnen Europa en scholing aan haar dealers garanderen op deze producten een uitstekende service. Service en garantie, binnen de daarvoor gestelde voorwaarden, . In het service center van Truma kan men ter plekke de C kachel laten ombouwen. Hiervoor een afspraak maken met Truma. Zij werken ook in het weekend maar wel alleen op afspraak.


Het service center zit in Putzbrunn net onder München. Als TRUMA service centre en TRUMA mobiel service punt zijn wij in staat om altijd snel te helpen bij uw verwarming, koeling of mover problemen.

Maandag tot en met vrijdag 08. Daarnaast is Techno Center Noord ook gespecialiseerd in mobiele energievoorzieningen. Naast de pleziervaart richt zij. Bij de Europa garantie van Truma en Dometic dient rekening gehouden te worden met de garantievoorwaarden zoals door deze partijen . Truma is leverancier van verwarmingssystemen voor camper en caravan. OVER CAMPER SERVICE CENTER.


Ik zit momenteel in Frankrijk en ben hier op vakantie met mijn caravan. Vorig jaar heeft ie het probleemloos gedaan maar dit jaar ging het al mis bij de ste camping. De Truma mover die ik hier gebruik is van mei vorig jaar.


Als ik de afstandbediening gebruik om contact te maken met de ontvangunit vertikt . Truma is al vele jaren een vernieuwende producent in de caravan- en camperbranche. Bij Bergland Service Center kunt u terecht voor caravans op maat gebouw diverse caravan accessoires, kampeerartikelen, schadeherstel, voortenten en natuurlijk voor. Bergland Service Center is al meer dan jaar een begrip onder de caravan en camper liefhebbers.


Wij zijn Truma servicepunt en Truma partner. Te koop truma kachel truma boiler gas l nieuw ramen deur service luik fietsen rek raam horren div maten en ramen. Camper service center ,de burgh is service partner voor alle.


At present, we cannot offer Truma boilers that are approved for boats.

Remember that the approval and warranty become invalid if you install a Truma appliance in an object for which it is not approved. Boilers that are already installed are protected by a grandfather clause. De caravan- en camperdealer in de randstad. Verkoopt de caravanmerken Eriba, Adria, Knaus en Tab en de campermerken Adria en Carthago.


Grote kampeerwinkel met kampeermeubilair, tentbenodigdheden en huishoudelijke artikelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts