woensdag 14 december 2016

Dovre 100 onderdelen

Vlamplaten zijn de belangrijkste onderdelen voor het behoud en het goed functioneren van uw kachel. Een vlamplaat zorgt ervoor dat de rookgassen niet direct in het schoorsteenkanaal verdwijnen, waardoor een hogere tempratuur in verbrandingskamer ontstaat. Hierdoor ligt niet alleen het . Open de explosie tekening om een onderdeel op te zoeken.


De tekeningcodes zijn terug te vinden in de onderdelenlijst hierna.

Onderdelen die niet in de lijst voorkomen zijn niet beschikbaar via de webshop. Dovre service- onderdelen shop. Kom langs: Ambrosius van Ommerenlaan 3 Barneveld.


Veluws Vuur Barneveld levert vele onderdelen en accessoires voor uw kachel. Zowel voor houtkachel, gaskachel, pelletkachel als andere typen kachels. Kachelpijpen, kachelonderdelen , kachelaccessoires en vele andere producten.


Informeer voordat u besteld even naar de actuele voorraad.

Indien niet voorradig levertijd van ongeveer weken. Veluws vuur levert de originele onderdelen voor dovre houtkachels in principe kunnen we voor elk model dovre de originele onderdelen leveren bestellen en laten opsturen bestel in onze webshop veluws. Ze hebben echter allemaal één kenmerk gemeen: de kwaliteit. Nieuw is het unieke dubbele verbrandingssysteem dat voor een hoger warmterendement en een schonere milieubewuste verbranding zorgt.


Artikelen tot van in totaal. We kunnen waarschijnlijk zonder problemen de gewenste onderdelen leveren. Om er zeker van te zijn dat we het over juiste onderdelen hebben kunnen we het beste even telefonisch contact hebben? Specifiek voor gietijzeren kachels vindt u diverse onderdelen bij ons o. Neem snel een kijkje in de catalogus. Van 1tot 2Werknemers.


Krul Alltech kachels en . Dat is de reden dat het merk maar liefst jaar garantie geeft op het gietijzeren gedeelte van hun kachels. Vuurzicht Front Uitvoering . Rustiek, vuurvaste (refractaire) steen, bodem in gietijzer. Slechts paar keer gebruikt.

De afmetingen van deze kachel zijn: 75 . Na tot werkdagen af te halen in alle vestigingenBekijk voorraad dichtsbijzijnde vestiging. Besteld voor 16:uur, binnen tot werkdagen gratis thuisbezorgd. De hoofdaktiviteit van de firma JP Vos is het verdelen van allerlei onderdelen die gerelateerd zijn aan de kachel – en verwarmingsindustrie. Dankzij onze ervaring van meer dan jaar binnen het domein van de kachelindustrie en alles wat met buizen te maken heeft hebben we een prominente plaats bekleed op de markt. Dit artikel behoort niet meer tot het actuele gamma, onderdelen zijn nog verkrijgbaar.


Afmetingen BxHxD: 505x685x4mm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts