woensdag 28 december 2016

Profel aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen van Profel. Ideaal voor grote raampartijen. Mooi, inbraakweren goed isoleren weinig onderhoud. Ontvang vrijblijvend offerte. PROFEL erin maatproducten van een . Alle facetten van het vervaardigen van een kozijn heeft .

Profel is hiermee toonaangevend in Nederland. Onze profielen zijn versterkt met staal en voorzien van structuurfolie. Welkom bij Geurts Kozijnen.


Wij zijn specialist op het gebied van kunststof en aluminium kozijnen en deuren, schuifpuien, serres en aanverwanten en leveren zowel aan particulieren als bedrijven. Kunststof, aluminium , hout of een combinatie ervan. Het gehele productie proces is nagenoeg geautomotiseerd. Samen met jou maken we een.


Op onze kozijnen en deuren krijg je maar liefst jaar garantie en op het hang- en sluitwerk jaar. Elke soort heeft zijn eigen kenmerken.

Als toonaangevend fabrikant in de Benelux, van kunststof, aluminium en houten kozijnen willen wij op deze beurs extra aandacht geven aan de details die tegenwoordig mogelijk zijn in deze materialen. Op dit moment promoten wij kunststof kozijnen met rechte verstekken. Als u interesse heeft in nieuwe kozijnen dan mag u de showroom van SMEBO zeker niet missen! Enkele voorbeelden van onze thermisch onderbroken aluminium kozijnen. Kies dan voor aluminium kozijnen van Profel.


Sterk, uitstekend isolerend en water- en winddicht. Blader folders klik hier voor je reactie of recensie op facebook. Zuid-West Kozijnen Colijnsplaat Tel. Modern bedrijf die als hoofdzaak heeft het plaatsen van ramen en deuren in zowel aluminium , hout en pvc. Specialisatie vervangen van oude ramen, deuren en poorten.


Afwerken van de geplaatste ramen, deuren en poorten in hout, pvc of bezetting. Uitgebreide toepassingsmogelijkheden en doordachte details maken onze KOZIJNEN tot veelzijdige producten. Uiteraard worden onze KOZIJNEN voorzien van kwaliteitsbeslag van erkende fabrikanten en leveranciers die voldoen aan de Europese normen. Vast raam met drie verticale stijlen. Kom eens langs in onze showroom.


Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Makkelijk en snel online een offerte aanvragen. Oostdijk Kozijnen en Zonwering een bedrijf met een jarenlange ervaring in de wereld van kozijnen , zowel in kunststof als aluminium.

Door onze brede kennis van de veel verschillende kunststof en aluminium kozijnen en onze connecties binnen de branche hebben wij voor bijna elke kozijnrenovatie. Alle onderdelen voor de kozijnen worden in de eigen fabriek gemaakt. U wilt natuurlijk graag weten wat de verschillen zijn tussen beide merken. Hieronder proberen we dat aan te geven.


Kwalitatief zijn beide merken vergelijkbaar: levensduur, inbraakwering en garanties zijn identiek aan elkaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts