vrijdag 9 december 2016

Elektrische terugslagklep afzuigkap

Mijn afzuigkap heeft een motor met standen en een antiterugslagklep van plastic die door de wind vrij gemakkelijk opgetild wordt en dan een klepperend geluid geeft. Op internet gevonden dat veel mensen daar last van hebben. Als oplossing wordt verzwaren en een rubbertje genoemd. Gedetailleerde omschrijving: In luchtafvoer afzuigkap keuken is een terugslagklep (diameter 1mm) geplaatst. Leveren en monteren van elektrische klep in luchtafvoer afzuigkap die automatisch opengaat indien afzuigkap aangezet wordt.


Het is aangeraden om een elektrische klep te voorzien wanneer u wil vermijden dat er koude lucht binnenkomt.

Van toepassing op alle dampkappen met een uitblaasopening van ø 1mm. Als als er wat wind is kleppert de terugslagklep van mijn dampkap nu. Dit is niet enkel storend qua lawaai maar brengt ook koude lucht binnen … Vreem want vroeger (met een muurdoorvoer) had ik dat niet.


En het schouwtje op het dak lijkt me goed geplaatst. Een afzuigkapkap heeft een verbinding met buiten, dus er kan sprake zijn van tocht of een koude brug. Dit is wanneer er geen terugslagklep is geplaatst aan het einde van het afvoerkanaal ter hoogte van het buitenrooster.


Hierdoor kan de koude buiten lucht naar binnen dringen hierdoor kan de . Ventilatieshop biedt u het grootste aanbod terugslagkleppen ( vlinderkleppen) zodat er voor elke situatie een passende oplossing is.

Terugslagkleppen IN kanaal schuiven in een vast kanaal (spirobuis) met de desbetreffende diameter en zitten direct vast. Ook geschikt voor afzuigkap. Een elektrisch bediende klep zou mooier zijn en laten die dingen nou in. Ik ben momenteel bezig met een motorloze afzuigkap (Pelgrim) icm. Vervelend probleem dat je kan oplossen door een elektrische klep te.


Alle typen sanitair vind je op BESLIST. Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs! Vergelijk vóórdat u de afzuigkap aansluit de aansluitgegevens (zekering, spanning en frequentie) op het type- plaatje met die van het elektriciteitsnet. Raadpleeg bij twijfel een elektricien. Deze moeten beslist overeenkomen.


De elektrische veiligheid van de af- zuigkap is uitsluitend gegarandeerd als deze wordt . Ter voorkoming van een bak aan koude lucht die binnen kwam zetten heb ik een mooie vlinderklep gemonteerd in het kanaal van amijn afzuigkap. Hebben een 90cm afzuigkap met een directe afvoer op plat-dak, we moesten schuimrubber kussentjes plaatsen achter de rvs filter om te voorkomen dat de hele kap ijskoud werd en we veel koude lucht binnen kregen. Eigenschap(pen), Terugslagklep afzuiger. Inhoud verpakking, Stuks. Fabrikant, Originele fabrikant van het apparaat.


TSKE 1mm terugslagklep. Materiaal, Sendzimir verzinkt staal.

Uitvoering, Gedeeld klepblad. Aansluiting, Kanaaleind. Montage ook in horizontaal kanaal, ja. Gaat de afzuigkap aan, dan gaat door de luchtstroom de terugslagklep open ( vlinderklep principe). De kleppen worden toegepast . Wanneer het apparaat is uitgeschakel kan er lucht stromen tussen het vertrek en daarbuiten.


Bestel direct jouw Terugslagklep Slang Siemens Afzuigkap onderdelen en accessoires. Alle Siemens Afzuigkap onderdelen en mits op voorraa morgen in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts