donderdag 22 december 2016

Camping de beerze bulten

Dankzij de vele faciliteiten hoe je je nooit te vervelen. De familiecamping beschikt over vele speeltuintjes verspreid over het . Waar zullen we eens beginnen, er is zoveel te d. Een gave camping welke we in ons hart hebben gesloten. Sanitair zeer mooi onderhouden.

Gelegen in het prachtige. De parkachtige camping ligt aan de Vecht. Op een veelal glooiend en bosachtig terrein liggen de royale staanplaatsen zelden aan rechte straatjes. De speelse indeling zorgt voor voldoende privacy. Er zijn veel activiteiten voor jong en oud.


Er is zoveel te doen, dat u niet weet waar u moet beginnen! In het zwembad wordt zwemles gegeven. Kinderen zijn helemaal op hun plek op.

De camping heeft plaatsen met afbakening, met schaduw, zonder schaduw en met enige schaduw. En dat voelt al jaren als thuiskomen. Alle informatie voor een leuke overnachtingsplaats met de camper. Beerze Bulten ligt nabij een zandstrand.


Onze oudste vind het fantastisch! Enige kleine minpuntjes. Dat is soms nog best lastig, aanbod. Een geweldige prestatie , gefeliciteerd! Een park waar je optimaal van het echte buitenleven kunt genieten!


Een inspectie van de ANWB heeft de familiecamping beloond met de maximale sterren, dit werd dinsdag bekendgemaakt. Dit werd woensdag januari bekend gemaakt op de Vakantiebeurs in Utrecht. Dus kom ook naar de leukste kindercamping van Nederland! Prachtige camping met zowel binnen als buiten leuke attributen.


Mooi zwembad en leuke animatie. Wij huurden een Youpi Lodge, deze was op de hygiëne na, helemaal prima. Speel en spetter in het zwemparadijs met de spectaculaire Space Tube glijbaan, waterspeeltuin en indoor zandbak!

En leef je samen met Bultje het Konijn helemaal uit in het Giga Konijnenhol, een par. De ANWB heeft de jaarlijkse Awards voor beste Europese campings bekend gemaakt. Reserveer uw vakantie in een paar kliks op Camping Direct, het eerste Europese portaal voor uw campingvakantie. Kamperen in Nederlan Overijssel? Ingerichte tenten, stacaravans en staanplaatsen.


Omdat je bij ons door alle vakanties van betrouwbare reisorganisaties zoekt, vind je super snel de best.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts