donderdag 22 december 2016

Truma therme tt2 verwarmingselement

Losse tank ter vervanging van uw defecte boiler tank. Truma Therme TTboiler. Bovendien beschikt deze boiler over een elektrisch verwarmingselement.


Deze is te plaatsen in een truma boiler handig voor reserve. Helemaal in orde en verder zo goed als nieuw.

Doe een mooi bod en hij is van u. Dat element is voorzien van een kunststof afdekkapje met daaronder de 2aansluitingen. Profiteer direct van uitstekende service en scherpe. In de Therme TTboiler zit een elektrisch element om het water te verwarmen.


Leverbaar Besteld voor 16. Normale prijs: € 1045. Deze boiler heeft een overhittingsbeveiliging van 85º C.

TRUMA THERME TTBOILER. Stuur door aan een vriend. Adviesverkoopprijs in BTW: € 1195. AlgemeenTechnische eigenschappen Onderdelen (0) . Bekijk de voorraad (Bedrag inclusief BTW). Aantal: Voeg toe Details.


O-ring truma therme x 2. Kunststof adapter verstevigingsring TT2. Verpakkingsafmeting lengte. De Therme TTboiler met een inhoud van ltr.


Een elektrisch verwarmingselement 2V verwarmt tot 65º C. Inclusief bediening en aftapkraan. Met een overhittingsbeveiling van 85º C. Eigenschappen: -aansluitsp. Eenvoudig te bestellen bij Kampeer-Gigant.

RVS vervangingstank voor Therme TTboiler. Vorstbestendig dus geen kapotgevroren boiler meer. Bestaande verwarmingselement dient . Bestel nu de Verwarmingselement Therme TTextra voordelig online!


Nu ook bij Recreaparts aangeven van . Starlon tenttapijt grijs 3x 6cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts