woensdag 28 december 2016

Mcz vivo 80 prijs

MCZ vivo hydro Pelletkachel met centrale verwarming aansluiting. Wanneer u op zoek bent naar een pelletkachel als inbouw of inzet model, en ook nog met cv -aansluiting bent u bij dit model aan het jusite adres. Deze pelletkachel brengt maar lliefst 14kw het cv systeem in.


Overige kenmerken pelletkachel . ALLE MERKEN LAAGSTE PRIJSGARANTIE. Vermogen exact, 1kW.

Een toestel van een nieuwe generatie uitgevoerd in plaatstaal. De bijgeleverde warmeluchtroosters onttrekken de warmte uit het toestel waardoor U probleemloos een afstand van meter kan overbruggen. Een nieuwe generatie van een inbouw pellethaar uitgevoerd in plaatstaal en voorzien van het Active System.


Met zijn vermogen van kW verwarmt hij gemakkelijk een ruimte van 2m³. Met een vermogen van kW, zijn “Active System” en zijn vele mogelijkheden om de warme lucht te kanaliseren - zelfs naar andere ruimtes - mag de Vivo pellet terecht één van de veelzijdigste haarden van vandaag genoemd worden. De vivo pellet bestaat in versies: de BASIC- en de SLIM-versie.


MCZ maakt hun kachels van het beste materiaal en zijn al jaren bekend om hun kwaliteit. Karel krijg je gewoon een aanbieding op maat.

Stuur mij een aanbieding. Kijk hieronder voor vergelijkbare advertenties. Delta omvormer Solivia 3. Bad op pootjes Carlton dubbel. S (with MPPT, WLAN,LAN and Webserver).


Vrijstaand bad Sky IV 180- 80. Pellet-burning closed fireplace with minimal styling to enhance the appeal of the cladding in any interior décor. Dubbelwandige dakdoorvoer plat dak. Inbouwhaard op pellets 1kW.


Kan met verschillende kaders worden afgewerkt (leisteen, speksteen of metaal tegen meerprijs). Kit comfort air Basic inbegrepen: 2x rooster multi, 2x aluflex, 2x ventilator en 4x klembeugel. De ventilatoren die de ruimte moeten verwarmen zitten net . Weergaves: 265: Laatste bericht door stijnerbeer. Weergaves: 186: Laatste bericht door herc. Vivo Pellet Basic MCZ op Niwzi.


Klik en zie welke winkel de beste prijs voor pellets aanbied. Merk: MCZ ⭐ Afstandsbediening: Nee ⭐ Brandstof: Pellets.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts