donderdag 8 december 2016

Beauer 3x caravan kopen

De caravan die van ton uitschuift naar een bijna meter brede woonruimte. Compleet met bed en zitgoep die bij het uitschuiven automatisch uit de wanden klappen. De BeauEr 3X was echter heel lang ook niet meer dan dat.


Klein en compact achter de auto, een dopje, meer is het niet. Eenmaal op de camping draai je aan een sleuteltje en begint hij uit te schuiven totdat hij drie keer zo groot is geworden.

Zie hier de persoons BeauEr. Het uitklappen van de twee telescopische uitschuifbare modules gaat gemakkelijk, want . X concept 3X concept is unique and patented. Small and compact on the roa 3X gives all desires freedom.


Upon arrival , large and fully equipped , modern and warm comfort seduce the whole family ( up to 4) How ? Deze BeauEr 3X , een kleine caravan met twee meter stahoogte, komt uit het Zuid Franse middeleeuwse stadje Matha, een gehucht onder de rook van Cognac. Vandaar de inspirerende vintage vormgeving met nuttige retro elementen rondom deze bijzonderheid in de caravanbranche.

BeauEr is een relatief nieuw caravanmerk dat zich specialiseert in uitschuifbare caravans. Het 3X -concept, waarbij de oppervlakte van de caravan binnen seconden verdrievoudigd kan worden, is uniek aan de caravans en bovendien gepatenteerd. De 3X caravans van Bauer maken met hun grootte . Its 3X teardrop features a telescopic design that gives you three times the interior space, creating what looks.


Unieke beelden van de revolutionaire Caravan , de BeauER 3X. Precies tegenovergesteld werkt de BeauER 3X. Die groeit namelijk in de breedte. Uit de kleine basiscaravan schuiven aan de zijkanten complete kamers.


Het geheel groeit zo van een woonoppervlak van vier naar twaalf vierkante meter. NIEUWS Uitschuifbaar Een blikvanger op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs zal de Franse BeauEr 3X zijn, een caravan met het uiterlijk en formaat van een fors wijnvat. Met een aparte woon- en slaapkamer links en rechts. Achter de auto lijkt het onderkomen veel te krap bemeten, maar eenmaal op de camping blijkt het vat te kunnen worden uitgeschoven.


French company Beauer wants you to get more outdoor living space without having to tow a huge, bulky trailer. Innovative French-built caravan expands your camping experience with telescopic slide-outs operating at both ends. BeauEr 3X caravan Video Download 3GP, MP HD MP And Watch BeauEr 3X caravan Video.


Met één druk op de knop wordt deze caravan keer zo groot.

Business Insider Nederland Business Insider Nederland 334. Error loading player: No playable sources found.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts