donderdag 15 december 2016

Stork cmf 14 handleiding

Handleiding voor de installateur. Dit document bevat alle informatie die nodig is voor een veilige en optimale werking en installatie van de ComfoFan CMF en ComfoFan CMF 14. In dit document aangeduid als “het toestel”. Het toestel is onderworpen aan voortdurende ontwikkeling en verbetering.


Daardoor kan het toestel enigszins . Volledig recyclebare kunststof behuizing.

Motor met temperatuurbeveiliging. Geïntegreerde snoerberging. Leverbaar met achteraansluiting voor maximaal kanalen. De informatie in deze handleiding is toegespitst op het bedoelde gebruik van de CMFe. Garantie en aansprakelijkheid.


StorkAir verleent garantie voor een periode van maanden na installatie tot een . Deze beschikt over knoppen om de ventilatorstand in te stellen. De CMFe R kan draadloos op afstand worden bediend m.

Stand stand stand en een tijdsvertraging. Voordat de ontvanger in CMFe . Drie aansluitingen zuigzijde van Ø 1mm, één aansluiting Ø 1mm. Woonhuisventilator CMF en CMF T - J. Read more about woonhuisventilator, renovatie, vervanging, luchtafvoer, schouw and ventilator.


Omdat de fabrikant graag het vertrouwen uitspreekt in haar producten, krijg je jaar garantie op de Stork ventilatiebox. Zehnder Comfofan Cmf P (behuizing Cmf). Energiezuining en de stilste.


Deze handleiding is bedoeld voor gebruikers en installateurs van het mechanisch ventilatiesysteem van het type WVXe. Deze handleiding bevat belangrijke informatie over de bediening en installatie van de WVXe, uitvoering met een gelijkstroom- motor. De WVXe is uitsluitend bedoeld voor . Groothandel specialist op het gebied van ventilatie-, rookgasafvoertechniek en Centrale Stofzuig Systemen.


Geschikt voor woningen t. De aanzuigzijde is vergroot naar ø 1mm. Dus ook toepasbaar voor o.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts