dinsdag 20 december 2016

Intergas storing f11

Heeft u een storing aan uw Intergas CV-ketel? Wij hebben de meest voorkomende storingen inclusief oplossing voor u op een rijtje gezet! Omschrijving: Sensorfout S1.


Oorzaak: Controleer bedrading op breuk. Oplossing: Controleer bedrading op breuk.

De storingscode Intergas HRE cv ketel staan hieronder in het tabel. De betekenis en de oplossing van de storingscode die u heeft. Voor het verhelpen van een storing adviseren wij u om een erkende Intergas installateur in te schakelen als u er zelf niet uitkomt. U kunt een erkend installateur vinden door . Dag, Sinds een paar dagen geeft mijn cv ketel op het temperatuurdisplay aan. Nieuwbouw, nieuwe ketel).


Heeft ketel ThermoMaster VR van AWB een probleem?

Indien zich de volgende eenvoudige storingen aan het toestel voordoen dan kunnen deze als volgt opgelost worden. Bij herhaling of andere storingen dient u altijd contact op te nemen met uw installateur. BONARIUS periodiek en storingsonderhoud.


De ruim 2medewerkers die voor. Ketel en bedieningspaneel. Codes geven de status van de . Kombi Kompakt HRE-ketel Intergas. Dat draai ik bij deze terug!


Nadat ik de storing bij Intergas heb aangegeven stuurde ze mij binnen een dag kosteloos een monteur. En dat in de vakantieperiode. De Intergas werkt sindsdien volledig naar behoren.


Raadpleeg aan de hand van de storing of de storingsindicator op het toestel of de handleiding. Zelf storing verhelpen . De ketel is aan het ontluchten. Fijn dat er geen storing is of dat het is opgelost! Wilt u eventuele volgende storingen voorkomen of bent u benieuwd naar de conditie van uw cv-ketel, raden wij u aan een .

Op deze pagina staat een lijst met alle bekende storingscodes. Neem een intergas kombikompact of een awb 3hr. M :cry: Maar als je bang bent om een storings monteur te bellen.


Verkoop, verhuur en onderhoud van Atag CV-Ketels, Itho CV-Ketels, Intergas CV -Ketels, AWB CV-Ketels, Remeha CV-Ketels, Nefit CV-Ketels, Vaillant. Er is geen signaal op het hoofd board. Mogelijk is de ventilator defect. Ivm een storing fwerd de. Na controle bleek simpelweg dat de blauwe min draad losgeschoten was.


Het onderhoud van uw CV-ketel is erg belangrijk om storingen en energieverspilling te voorkomen. Direct aanmelden: Aanmeldformulier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts