woensdag 14 december 2016

Honeywell koolmonoxidemelder gebruiksaanwijzing

Deze handleiding bevat belangrijke veiligheidsinformatie over de installatie en werking van de melder. Lees de handleiding goed door en berg hem goed op. Instructiehandboek SF450EN. Bedankt voor de aankoop van dit alarm, dat werd ontworpen om de aanwezigheid van.


Koolmonoxide te detecteren.

Stel uw vraag aan onze supportafdeling en wij geven u snel en accuraat antwoord. Een eenvoudig te installeren koolmonoxidemelder die u direct waarschuwt zodra er teveel koolmonoxide in de lucht aanwezig is. Honeywell International Inc. Om te zien hoe u de koolmonoxidemelder correct monteert kunt u kijken in de gebruiksaanwijzing. Model XC-1maakt gebruik van lampjes om de status van de melder visueel aan te geven . De H450EN produceert naast het auditieve alarm ook visuele signalen.


Hierdoor kan de gebruiker duidelijk onderscheid maken tussen een gevaarlijke alarmsituatie, een storingssituatie zoals batterijen die bijna leeg zijn, en een normale werking. Dit wordt bewerkstelligd met het nieuwe twee-kleuren .

INSTALLATIEHANDLEIDING KOOLMONOXIDEMELDER. Antwoorden op de meest gestelde gebruikersvragen staan op. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.


Het basismodel XCmaakt gebruik van lampjes om de status van de melder visueel weer te geven en heeft een levensduur en garantie van zeven jaar. De XC100D heeft een LCD- scherm . Zelf vindt ik een melder op 1. Feenstra is geselecteerd installateur voor slimme thermostaten. Heeft u een ( slimme) thermostaat bij ons aangeschaft, dan monteren wij deze ook voor u. Wilt u graag alle handleidingen inzien? Dan kunt u deze hieronder downloaden. Koop nu de RM3koolmonoxidemelder van Smartwares.


Nu tijdelijk te koop met een gratis magnetische montageset. De RM3werkt op meegeleverde batterijen en heeft jaar garantie. Afkorting voor koolmonoxidemelder. First Alert , CO-9B-FA-BNL.


Een rook- en koolmonoxidemelder is een apparaat dat een alarmsignaal geeft na detectie van rookdeeltjes en of koolmonoxide.

Duidelijke handleiding en piepjes van brand en koolmonoxide zijn goed te onderscheiden. Vond je dit een nuttige . Buiten wordt het kouder, binnen gaat de verwarming weer aan. Maar als een kachel, geiser of schoorsteen niet goed is onderhouden, kan er koolmonoxide, een gevaarlijk gas, vrijkomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts