dinsdag 6 december 2016

Glazen olielamp

Vind glazen olielamp op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Allen antieke exemplaren en gaaf van conditie diverse soorten en maten bieden voor de hele partij. Grote waxinelichthouder gemaakt van geschuurde drijfhouten takjes, die samen een ster vormen. In het midden van de houten ster bevind zich een glazen theelichthouder, met plaats voor de reguliere maat waxinelichtjes.


De doorsnede van de houten ster is centimeter, de hoogte bedraagt centimeter.

Geen enkele chip of beschadiging, lont eveneens aanwezig. Ternat Sint-Katherina-Lombeek . De in deze rubriek gebruikte afmetingen zijn allen buitenmaten van het glas. Artikelen tot van 1in totaal. Tonen als: Foto-tabel Lijst.


Een glazen olielamp met een ruimte waar een foto in geplaatst kan worden. Een lieflijk glazen olielampje , waarin de as verwerkt kan worden. Deze glazen lamp komt uit de collectie van een gerenomeerde Nederlandse glasblazerij.


Hij wordt op traditionele wijze aan de oven gemaakt en uit de vrije hand geblazen en gevormd.

Het basismateriaal, glas, is een natuurlijk materiaal dat in een . Geëlektrificeerde opaline en blauw glazen olielamp. In ieder geval wel minder kans op brand. Antiek op het electrisch maken na.


Afhaalpunt Kringwinkel Diest) Olielamp gemaakt uit glas. Glazen Turquoise olielamp. De onderzijde bevat het reservoir en de lonthouder. Hier op past de glazen beschermingskap. Dit product is te bezichtigen in De Kringwinkel.


Tegen (extra) betaling transport of bezorging mogelijk. Franse opaline glas antieke olielamp. De schildering is in bijzonder goede staat. Koperen voet en glazen (opaline) tussenstukken. De lamp is in perfecte staat vooral gezien de leeftijd.


Breedte (messing) voet cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts