maandag 19 december 2016

Klima warmtewisselaar

Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. VDL Klima Belgium is een . Warmte-, Koel- en Luchttechniek - Matériel Thermique et Aéraulique. KLIMA warmtewisselaars zijn toepasbaar in praktisch alle voorkomende installaties, waar warmte of koude uitgewisseld dient te worden tussen vloeistoffen enlof gassen.


Diensten en producten: Bouwen, Onderdelen, Warmtewisselaars.

Contactinformatie, telefoon, e-mail, adres. Neem contact op met dit bedrijf. EEN PAGINA VOOR UW BEDRIJF Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van EUROPAGES en word gezien!


WARMTEWISSELAAR MET EEN. Een cv-ketel is aangesloten op een rookafvoerkanaal (of schouw) om de rookgassen af te voeren. Een condensatieketel maakt gebruik van de warmte van die rookgassen om het cv-water voor te verwarmen.

Dat gebeurt met behulp van een warmtewisselaar. Daarna wordt het cv-water in de brander verder verwarmd. Hamont - Achel Bedrijfsprofiel.


De emcotherm KIQ is overal eerste keuze waar met één enkele component een vertrek zowel verwarmd als met verse lucht verzorgd moet worden. De geïntegreerde warmtewisselaar voorziet in de winterse warmtebehoefte. In de zomer wordt de gekoelde verse lucht via het geïntegreerde verdringingsrooster door de . Jaar garantie op fabricagefouten en onderdelen, jaar voor de warmtewisselaar.


Middels optioneel software pakket met interne interface programmeerbaar via PC. Mogelijkheid aanwezig om op een gebouwbeheersysteem aan te sluiten. BELANGRIJKE EIGENSCHAPPEN.


Het ontwerp en de realisatie . Als men de luchtafvoer en -aanvoer kan laten kruisen dan kan men een (lucht- lucht) warmtewisselaar tussen deze stromen plaatsen. Deze halen rendementen hoger dan waardoor het warmteverlies beperkt wordt tot 3Watt. Binnentemperatuur sensor in C° (KA) Buitentemperatuur sensor (S) Warmtewisselaar links in C° (KA) Warmtewisselaar rechts in C° (KA) Verdamper in bar (KA) Motor koelwater in in C° (Z) Koelsysteem in bar (KA ) Koelsysteem in . De toepassing van een papieren warmtewisselaar maakt het mogelijk zeer hoge rendementen (tot ) te behalen voor zowel voelbare als latente warmte.


Dit alles maakt een WTW unit onmisbaar voor de hoge energieprestatie eis.

De WTW unit maakt gebruik van een papieren warmtewisselaar welke zowel de voelbare . Om de warmte van de ketel en buffervat kwijt te raken maken ze gebruik van een 140kW warmtewisselaar met ventilatoren. Deze kunnen ze van ÖkoFEN Oostenrijk gebruiken die deze gebruikt om, onder andere, de nieuwe Pellematic e-max te testen. Naast de temperaturen meten ze ook het pelletverbruik . Een tweede warmtewisselaar geeft de warmte van het samengedrukte gas door aan het water van het afgiftesysteem (centrale verwarming en boiler).


Het water van de centrale verwarming en de boiler bereikt hierdoor de gewenste temperatuur. Als gevolg hiervan gaat het gasvormig koudemiddel terug afkoelen en tot . Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen. Nederlands - Duits op Glosbe, online woordenboek, gratis. Tweewegklep, Siemens, VVP 45. Werking buizenwarmtewisselaar.


Het principe van de buizenwarmtewisselaar berust immers op buizen (tubes) die door een mantel (shell) lopen waarbij de ene vloeistof of gas door de tubes loopt en het andere (bijv. stoom) door de . Uitwisseling van de recuperatieve aluminium- warmtewisselaar door een zelf ontwikkelde kunststof Polypropyleen warmtewisselaar. Zw embad klima tisering. Geachte klanten en partners,.


Met vriendelijke groeten,. Binnenunit Een ventilator (nr. op tekening) blaast de warme binnenlucht door een warmtewisselaar waardoor een koud koelmiddel vloeit. Het koelmiddel neemt de warmte van de lucht op en verdampt.


De afgekoelde lucht wordt terug in het lokaal verspreid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts