maandag 19 december 2016

Pachira aquatica giftig

Pachira Aquatica , Watercacao of Geldboom. Het blad wordt in sommige landen gegeten nadat het is gekookt. Hoe moet je deze verzorgen, en waar kun je ze kopen?


Dit is begrijpelijk aangezien de gevaren van verkeersongevallen op zowel het platteland als in de stad aanzienlijk zijn. Maar ook binnenhuis kan het leven gevaarlijk zijn. Spring naar Giftig - Giftig.

Wij raden het echter af een. Wees daarop bedacht als er (kleine) kinderen in huis zijn. Lees hier om welke planten het gaat.


Voordat ik ze kreeg, had ik al mijn kamerplanten uit huis gegooi dit ivm dat ze erg giftig waren. Op internet kom ik wel sites tegen over giftige kamerplanten, maar niet over de alternatieven die NIET giftig zijn. Soms heeft de boom plankwortels.


In droge tijden is de boom bladverliezend. De bladeren zijn afwisselend geplaatst, handvormig . Hier is een lijstje met giftige planten.

Ik herken op je foto maar een plant en dat is de Bromelia. Bronnen: parkietenfreak. Zowel de bladeren als de noten daarvan zijn . Da die Pflanze nicht giftig ist, können Sie sie unbesorgt pflegen, auch wenn Sie Katzenbesitzer sind. Allerdings sollten Sie Ihre Katze besser fernhalten, denn durch Ankratzen der Stämme erleidet die Glückskastanie große Schäden. Den har nötliknande frukter som sägs smaka ungefär som jordnötter och även blad och blommor är ätliga.


Man ser ju bilder där papegojor sitter på strandkastanjer i Mellan- och Sydamerika, så jag tror inte det är någon fara. Genoeg namen voor deze prachtige kamerplant. Die Glückskastanie wird zumeist als Topfpflanze verkauft, häufig sind die.


Met zijn enorme bladeren. In het kort: Vrij weinig. Licht, geen direct zonlicht. Hieronder volgt een overzicht van giftige kamerplanten.


Indien uw parkiet(en) vrij vliegen in de huiskamer, is het verstandig deze planten uit de kamer te zetten. Mocht de parkiet onverhoeds toch gegeten hebben van één van deze planten, raadpleeg dan onmiddelijk een dierenarts! Overige: Van de week heb ik bij de intratuin een grote kamerplant gekoch, genaamd pachira aquatica (watercacao). Ze kijken er in ieders geval niet naar . Habe schon etwas geforscht .

Maar ze zijn ook te koop in de natuurlijke vorm. Verder niet veel info te vinden. Weten jullie of onderstaande planten giftig zijn? En welke planten hebben jullie? In de handige plantengids van Fleurdirect.


Verzorging, Regelmatig snoeien en besproeien. Voeding, 1x per weken bijmesten, niet in de winter. Eén van de bekendste palmensoorten voor de huiskamer is de Areca.


Een sterke en mooie palm die in één keer een lekker tropisch sfeertje in huis brengt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts