woensdag 28 december 2016

Dakventilator le mans

Brievenbuspakjes, € 50. Pakketten tot kg, € 100. Paketten tot kg, € 150. Grote delen met afwijkende maten, € 450. Bij palletvracht nemen wij altijd eerst contact met u op.

Geen producten in uw winkelmand. Zoeken naar: Productcategorieën. Verversen van lucht in laadruimte bv. DAKVENTILATIE SET LE MANS ZWART. Complete dakventilatie set voor op reis.


Hotec dakventilator Le Mans. De bekabeling van- en naar de schakelaar en accu wordt keurig weg gewerkt en de binnenzijde van de ventilator wordt afgeschermd door een binnenroset.

Door de het lage verbruik (80W) kan de ventilator probleemloos uren draaien zonder dat u de auto hoeft te starten. De Le Mans is een mooi gestroomlijnde ventilator. Ook in zwart of grijs leverbaar. Altijd een constante ventilatie! Optioneel: Speedcontroll Grill Schakelaar.


Exclusief Gril, Gril wit 2x . Electrische dakventilator met aerodynamische kap. Standaard uitgevoerd in de kleur wit of zwart. Voor aanvoer of afvoer van lucht. Afmetingen van de gestroomlijnde . Dakventilator “ Le Mans ”. Rooftop ventilator “ Le Mans ”. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor dakventilatoren aanbied. Vind dakventilator op Marktplaats.


Muffe lucht, sterke geuren, condensatie en overtollige warmte zorgen voor een aangetaste werkomgeving. Naast dat dit ongezond is voor de inzittenden, resulteert het ook in het bederf van de vervoerde goederen, de verpakking en het interieur van uw bedrijfswagen.

In het slechtste geval kunnen dampen, . Flettner dakventilatoren zijn door de wind aangedreven en zorgen voor een gezonde toe- en afvoer. Toerental kan aangepast worden en hij kan in twee richtingen draaien (warme lucht uit de wagen zuigen of lucht van buitenaf inblazen) Je moet wel zorgen dat er ergens een roostertje is waardoor er lucht kan binnenkomen om de . De LeMans dakventilator kan worden gebruikt voor elke auto. Waarbij de ventilator ingebouwd wordt en alle bedrading wordt aangelegd en netjes wordt weggewerkt en alles natuurlijk lekdicht! Ik kan zelf de ventilator bestellen voor . Lead timeDelivery in agreement.


Mooie auto dakventilator model : Le Mans Deze autodakventilator is een moderne gestroomlijnde uitvoering met extra afronding tegen waterinslag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts