maandag 12 december 2016

Prijzen planhus woning

Energieneutraal wonenin een Scandinavische houten woning. In een Zweedse Planhus woning bespaart u op energiekosten. U kunt zelfs nóg energiezuiniger wonen: in een energieneutrale of energieproducerende woning. Natuurlijk zijn de exacte kosten voor de bouw van uw woning sterk afhankelijk van uw wensen. Wij nodigen u dan ook graag uit voor een persoonlijk gesprek.


De mogelijkheden zijn in principe onbeperkt, het bouwen met hout is daarbij een voordeel.

De afwerking van de woning aan de buitenzijde. Nieuwbouw van een vrijstaande prefabwoning afgewerkt met PV panelen dat voorziet in energievraag van huis en electrische auto. Planhus BV heeft vrijstaande hofwoningen ontwikkeld voor de twee hofjes in Houtland.


Voor meer informatie zie ook de website van . Erg mooie huizen (net even specialer dan andere) vind je bij Planhus. Ze hebben de huizen wel duidelijk aangepast aan Nederlandse regels en ideën, want de plafonds zijn hoog en de deuren ook. De producent van de woningen is het Zweedse A-Hus (Göteborg).


Deze producent is in staat gebleken niet alleen bouwprijzen te winnen, maar ook ontwerpen aan te passen aan de Nederlandse wet- en regelgeving en het nattere Nederlandse klimaat.

Hierdoor kan Planhus u vrijwaren van onverwachte problemen. De openingstijden van alle vestigingen van Planhus Zweedse Woningen in Nederland vindt u op Openingstijden. De meest volledige site met ruim 66. Bekijk de bedrijfsgegevens, adres en contactinformatie van kozijnspecialist Planhus , Zweedse Woningen in Leeuwarden.


Van KvK nummer, BTW nummer, RSIN nummer tot telefoonnummer, website en meer over Planhus , Zweedse Woningen. Planhus maakt complete Zweedse houten woningen met hoge isolatiewaarden. Ze zijn niet alleen duurzaam en comfortabel maar ook razendsnel te bouwen.


In twaalf weken levert Planhus een complete woning op. Henk Planting, directeur Planhus Nederland is van mening dat de bouw om moet. Planhus gaat graag met u in gesprek om uw nieuwe huis helemaal naar wens en smaak te laten uitvoeren. Dit geldt natuurlijk ook voor het kiezen van sanitair en tegelwerk.


Boven vindt u twee grote slaapkamers en een handzame badkamer. Profiteer nu van de lage vraagprijs en van de lage rentestand. De woningen staan op kavels van gemiddeld 5m², de kavels binnen de hofjes. De huizenprijzen zijn weer aan het stijgen, maar deze unieke woning is nog zeer gunstig geprijsd.


De garage kan gemakkelijk in gebruik worden genomen als kantoor of praktijkruimte, waarbij u ook nog eens fiscaal voordeel kan hebben. It Grien kan niet worden aangemerkt als een buurtschap.

Dit kleinschalige project bestaat uit slechts tien kavels die worden gescheiden door boomsingels. Op de kavels mag u bouwen zonder welstandseisen. De enige voorwaarde is dat de woningen energieneutraal moeten zijn. Dit betekent dat de woningen evenveel . Alleen al de naamgevingen zijn niet bepaald inspirerend. Waarom zou- den we niet huizen realiseren die, over het jaar genomen, veel meer.


Die marktontwikkelingen, plus een goede kans op een hogere hypotheek voor de meest energiezuinige woningen , is goed. Planhus Nederland heeft in Goutum, vlakbij Leeuwarden, een in Zweden ontwikkelde en geprefabriceerde woning gebouwd voor een particuliere opdrachtgever. Geïntegreerde CIS (koper, indium, selenide) dunne film PV- panelen voorzien ruim in de eigen energiebehoefte van de bewoners. De fotovoltaïsche metaaloxide . Houtland in Blitsaerd Zes woningen op een bijzondere locatie te Leeuwarden. Leven om te werken of werken om te leven… dat is een wezenlijk verschil.


Als u werkt om te leven, dan kiest u waarschijnlijk ook voor . Of het nu gaat om themagericht bouwen, een nieuw project, een bestaande wijk, een rijtjeswoning , twee onder één kap of vrijstaan Planhus ontwikkelt het graag in samenwerking met u. Naast een uitmuntende kwaliteit bieden wij concurrerende prijzen en een hoogwaardige service. Houtskelet, 1vierkante meter zonnepanelen, volledig elektrisch en de beste epc van Nederland: -4. En toch wil het niet vlotten met de verkoop van de All Electricwoning. Hierbij horen kleuren als grasgroen en waterblauw.


Dat is wat een woning van Planhus u kan . Met Planhus is de afspraak gemaakt dat het bestemmingsplan voor dit onderdeel wordt. Drachten – Folgeralaan (vijf woningen ).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts