donderdag 10 november 2016

Amsta locaties

Amsta heeft bijna locaties in de stad Amsterdam. Voor ouderen en mensen met een verstandelijke beperking. Ook bieden we dagbesteding, kortdurende opname en revalidatie.


Bekijk de locaties van Amsta en lees de waarderingen. Met een lange geschiedenis als professionele zorgaanbieder heeft Ams. Contactpersoon: René Flart, r.

Het betreft de volgende locaties : Mozaiekhofje. In deze locaties wonen 2bewoners, . Uitgangspunten van de dienstverlening zijn: privacy, autonomie, relaties, participatie en veiligheid. Czaar Peter Punt Het Czaar Peter Punt is één van de negen kleinschalig wonen - locaties van Amsta. Amsta biedt persoonlijke ondersteuning, wonen, zorg en welzijn aan ouderen en mensen met een verstandelijke beperking in de stad Amsterdam. We werken liefdevol en persoonlijk, met professionele en betrokken medewerkers.


Met een veelheid aan locaties en dienstverlening bieden we cliënten een veilige. Cliënten kunnen bij Amsta rekenen op .

Actievoerders mogen niet opnieuw een vestiging van zorginstelling Amsta bezetten. Dit heeft de rechter donderdagavond geoordeeld. Rapport van het inspectiebezoek aan Amsta Karaa De kleine Johannes, woning in Amsterdam op februari. Conclusie en onderbouwing . Sarphati huis, De Poort en de Werf te Amsterdam.


Complete regelinstallatie en een Web-based gebouwbeheersysteem (StruxureWare Building Operation Enterprise Server en -Workstation) ten behoeve van luchtbehandeling, warmteopwekking, . Amsta was een fijne vakantiebaan, het waren productieve dagen. Een typische dag: ik werkte op twee verschillende locaties in Amsterdam. Ik werkte voornamelijk alleen, sprak soms wat medewerkers van de vestigingen, maar voornamelijk had ik mijn muziek in en maakte . Bekend zijn locaties als het Dr. Met onze veelheid aan locaties en dienstverlening kunnen we onze cliënten een veilige . Amsta krijgt dit milieukeurmerk voor het verbeteren van de milieuprestaties en een duurzame bedrijfsvoering op zeven locaties. Amsta is een echte Amsterdamse organisatie.


In twee locaties van Amsta zijn gespecialiseerde afdelingen voor mensen met het syndroom van. Korsakov en mensen met hersenschade door chronisch alcoholgebruik. Voor jongere mensen met dementie . Er zijn diverse locaties waar cliënten wonen.


Overdag zijn ze naar school of de dagbesteding.

De weekend- en avondactiviteiten zijn we aan het uitbouwen. Verpleeghuiszorg Woon- en zorgcentra. Kleinschalig woonvoorzieningen. Zorg voor mensen met een verstandelijke beperking.


Groepswoningen Individueel wonen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts