dinsdag 29 november 2016

Rubberwood keuken

Zonder een uitgebreide levenscyclusanalyse is het moeilijk om de milieu-impact van die twee te vergelijken. Heel wat schrijnwerkers hebben ervaring met dit materiaal, onder andere Econstruct . Heeft iemand al een keukenblad in rubberwood ? Wij zouden graag een plaatsen. Ons keukenblad is 1m breed en 3m lang, en dan nog zijwangen van 1m breed op 90cm ongeveer.

Ik ben dus op zoek naar een betaaldbaar keukenblad voor deze afmetingen. Is rubberwood een goede houtsoort? Deze prijs- en ecologisch interessante houtsoort wordt blijkbaar veel gebruikt voor trappen. Ik heb ook al eens gelezen dat je het zou kunnen gebruiken in de keuken , maar daarover vind ik maar weinig terug. Kan rubberwood inderdaad gebruikt worden in de keuken , en dan vooral als keukenwerkblad?


Ik heb een heel mooi project gekregen: een keuken met bar voor een multi functioneelcentrum in Groningen. De ruimte wordt zeer divers gebruikt: van jong tot ou al dan niet met een rolstoel. Om die reden gekozen voor werkbladen en design-elementen van Rubberwood.

Eigenschappen van rubberwood. Het woord rubber in de naam geeft vaak ten onrechte aanleiding tot misverstanden m. Vers gezaagd is de kleur wit-geelachtig en droogt tot een licht crème- kleur, soms met . HET MASSIEVE HOUT MET VELE VOORDELEN. Rubberwood is het ideale hout voor bijna alle interieurtoepassingen.


Voor al deze projecten haal je met rubberwood de kwaliteit en sfeer van massief hout in huis. Ben je je keuken aan het verbouwen? Of wil je een keukentoestel vervangen?


In deze rubriek vind je alles om je keuken voordelig in te richten. En je kan er makkelijk alle keukenmateriaal verkopen dat je niet meer nodig hebt. Van nieuwe stoelen tot een complete keuken. Gelamelleerd rubberhout voor massieve meubelbouw en trappen.


Van de rubberboom (Hevea brasiliensis, plantages vnl. in Zuidoost-Azië) wordt latex afgetapt. Als de latexproductie stopt, wordt het hout van de boom benut voor het vervaardigen van massieve meubelplaten en (onder meer) mozaïekparket. Beetje naar analogie met het topic over granieten werkbladen.


Welk hout heb je gekozen en ben je er tevreden over?

Kortom, de totale inrichting van uw woning of handelszaak. Een mooi afgewerkte 4-dlg. Degelijke uitvoering, geschikt voor de kinderopvang! This Pin was discovered by Jane De Clercq.


Discover (and save) your own Pins on Pinterest. Alle knoppen klikken als je er . Maar ook complete meubels, maatwerk sanitair en natuurlijk alles voor uw keuken. Of wat dacht u van maatwerk deuren, frontpanelen of werkbladen voor thuis. Onze enthousiaste adviseurs begeleiden u zorgvuldig in iedere stap, een meerwaarde voor uw ontwerp of . Door het elimineren van onnodige ingrepen kon deze verbouwing met een beperkt budget worden gerealisseer maar met maximum behoud van de authentieke elementen en de daarbij horende sfeer.


DB Hardwoods - Martens Hout - AHP. Het materiaal is zachter dan ander hout, maar kleur- en vormvast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts