dinsdag 1 november 2016

Chamotte klei kachel

Vuurvaste chamotte steen. In de particuliere sector gebruiken mensen de steen vaak om een openhaard te metselen, een binnenwerk van een kachel te vervangen of om een hout . Deze Slow release heaters is de officiële Europese benaming, is een houtkachel die warmteopslag kan creëren. Droge vuurvaste mortel, gemaakt chamotte , klei , silicaat. Door de klei wordt de lijm bij verhitting keramisch gebonden.


Vermiculiet en schamotte lijm.

Met deze lijm kan chamotte. Zak van 10kg vuurvaste klei om de juiste dichting te kunnen maken tussen de haard en aansluitstukken en schoorsteenelementen. Ook toepasbaar om moeilijke verbindingen te dichten bij aansluitingen van RVS met gemetselde schoorsteenkanalen. Water naar wens toevoegen tot een homogene kneedbare. Tube Thermofix vuurvaste lijm voor alle afdichtingen.


Met chamotte wordt over het algemeen alle (gebakken) kleistenen bedoeld. Bijvoorbeeld in een open haard worden chamotte stenen gebruikt voor . Chamotte wordt meestal vuurvaste steen genoemd.

Deze vuurvaste steen bestaat uit speciaal gebakken chamotteklei en is geschikt voor open haarden, accumulerende kachels en industriele ovens. Aan de klei van deze chamottesteen is. Rusland in het midden van de zeventiende eeuw. Waardoor het was te wijten aan het feit dat voor industriële ovens in veel planten nodig een speciale hittebestendig materiaal.


Vind chamotte op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Wat materialen betreft is er van alles mogelijk. Bij een houtkachel denkt menigeen aan een metalen kachel. Maar dat gaat voor de Batchrocket niet op, tenminste: niet wat betreft de kern.


De temperaturen daarin worden zo hoog, . Een hoogwaardige en vuurvaste chamotte tegel. Geschikt voor industriele ovens, kachels , haarden, ovens en schoorstenen. Het binnenwerk van de kachel bestaat uit chamotte ( klei ?) en staat straks geheel los van de de ombouw.


Heeft u specifieke vragen over ons vuurvast materiaal neemt u. Reparatie stenen geschikt voor Pizza oven, kachels en haarden. Gebruiksklaar mengsel van vuurvaste cement, chamotte en hoogwaardige toeslagstoffen. Bijzonder geschikt voor open haarden, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts