dinsdag 1 november 2016

Frio insuline

FRIO biedt een effectieve, goedkope oplossing aan voor het probleem om insuline op een veilige temperatuur te houden, zonder het gebruik van een koelkast of koelelementen! De kristallen in de wand zwellen op tot een . FRÍO Houdt uw insuline werkzaam thuis en op reis alleen water nodig voor gebruik houdt insuline en adrenaline veilig voor vele dagen. Het op veilige temperatuur houden van uw insuline kan met de koeltasjes van FRIO. Lees hier hoe de koeltassen werken en hoe je ze kunt bestellen.


FRIO koeltasjes hebben geen ijs, koelelement of elektriciteit, maar alleen water nodig om te activeren.

Insuline moet koel bewaard worden. Verschillende afmetingen voor combinaties van . De Frio Tas biedt de oplossing om insuline veilig te houden geschikt voor pennen Voor twee insulinepennen OF een pen en navullingen. Afmeting : x 18cm Niet-leden _23.


Met speciale insuline -koeltassen kan insuline gekoeld meegenomen worden. En het mooie ervan is ook nog eens dat u alleen maar wat koud water nodig heeft: er komt geen koelkast of vriezer aan te pas. Deze speciale insuline -koeltassen van Frio bevatten namelijk speciale . Uw gekoelde insuline in de geactiveerde binnentas doen en het geheel in de Cambrelle buitentas.

Als de tas doorlopend in gebruik is, zijn de . Instructies FRIO koeltas. Uw insuline tot uur koel met FRIO koeltas. Gelieve enkele minuten te nemen om deze bijsluiter zorgvuldig te lezen zodat u begrijpt hoe uw insuline koeltas steeds weer efficiënt te gebruiken. Het FRIO koeltasje wordt geaktiveerd door onderdompeling in water. Dit koeltasje is geschikt voor insuline pennen en navullingen.


Compleet assortiment diabetes service artikelen zoals koeltasjes, glucopep, boeken en verzorgingsartikelen op voorraad. Voor 17:bestel morgen in huis. Het Vitility koeltasje houdt de insuline koel, het bestaat uit een koel- en een beschermetui. Ik heb het een tijdje geleden besteld en het bevalt uitstekend. Ik gebruik al enige jaren de Frio koeltas heb nu de Vitility koeltas in gebruik genomen.


De Vos HealthShop is een online specialist in alle medische hulpmiddelen, waaronder thuiszorgartikelen, revalidatieartikelen en zwangerschapsartikelen. Op deze manier zwellen de kristallen in de wand op tot een gel. De FRIO wordt geactiveerd door onderdompeling in het water.


Vervolgens kan de gekoelde insuline . Heeft geen koelelement of elektriciteit nodig - Heeft alleen water nodig om te activeren - Vele malen herbruikbaar - Is lichtgewicht en goedkoop. Houdt insuline dagenlang op veilige temperatuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts