vrijdag 11 november 2016

Dijkstra citroen sneek

Ontdek al het nieuws van ons verkooppunt. Vriendelijk en to the point. Olieverversen is service. We richten ons op Frieslan Drenthe, Groningen en Flevoland en kunnen u van dienst zijn met zowel de nieuwe modellen als de occasions.


Bekijk hier reviews, openingstijden en maak direct een afspraak. Laat uw mening over de geleverde service werkplaats van die verkooppunt.

Citroën C- Deurs Collection Airco, Bluetooth. De nieuwste Citroen , de DS staat alvast in de showroom. Verkoper Harry Efdé is net zo enthousiast over het nieuwe gebouw als zijn klanten zijn. Het is een mooi en open pand. Dat horen we ook van klanten.


Dickens in Sneek Modelspoor Museum. De duurste occasion is een Kia Sportage - 1. Citroen CPicasso PureTech 1Exclusive - Exterior and.

Dijkstra citroen sneek citroen cpicasso 1. Word vandaag gratis lid van LinkedIn. Meer dan 1gemotiveerde personeelsleden stellen dagelijks de klant centraal. Vanwege deze bedrijfsgrootte kunnen wij de klant altijd de beste deal garanderen. Onderhou reparatie, verkoop en meer.


Constructabouw, uw specialist in de utiliteitsbouw. Dat is geen prestatie op zich”, licht directeur Sip . Graydon en deels vanuit de KvK. Met meer dan 2medewerkers en de verkoop van meer dan 5. Trefwoorden: Handel in en reparatie van en lichte.


Autobedrijf Pheifer BV . Voer uw postcode in en zie welke autodealers vlakbij u te vinden zijn. De bak van deze pick-up is bijvoorbeeld korter. Dat is een stuk makkelijker manoeuvreren in de kleine dorpjes”, vertelt Gerrit Schiphof van Empatec. Leeuwarden - citroën - jumpy - bruin - manual.


En exclusief (voor particulieren). En actuele kilomerstand! Donderdagavond mei jl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts