vrijdag 11 november 2016

Ezelinnenmelk cleopatra

Ook liefhebber van het melkbad was Elizabeth I van Engeland. Evenals Elisabeth in Beieren, algemener bekend als “ Sisi”. Van melkbaden wordt beweerd dat de melkzuren de eiwitten - die dode huidcellen bij . Hippocrates raadde het aan bij problemen met de lever, koorts, besmettelijke ziekten, vergiftiging, gewrichtspijnen en bloedneuzen.


De Romeinen voegden later constipatie toe aan die lijst.

Het hield haar huid jong, stralend en gezond. Maar was dat ook werkelijk zo? Ja, vanwege het melkzuur en de vetten in melk b. Ja, omdat het water van de Nijl vaak sterk . De dagelijkse zorg vereiste een kudde van ongeveer 7ezels.


Poppea, de vrouw van keizer . Een oude traditie is hersteld.

Eveline De Ganck van De Hippomaan in Zeveren, de enige ezelinnenmelkerij in Vlaanderen. Ter plaatse maken wij er, met speciale klei en etherische oliën, zeep van. De productie van crèmes en douchegel . Ze werd gewenst door keizers en ze vond alles met betrekking tot schoonheid. Ezelinnenmelk bevat bestanddelen die de veroudering van de huid tegengaat.


Een ezelin heeft meer melk dan ze nodig heeft voor haar veulen. Sinds kort wordt deze melk in zeep en verzorgingsproducten verwerkt. De ezelinnenmelk is terug. In De Hippomaan in Zeveren maakt men er zeep van.


En daarbij passen tekenen van ouderdom natuurlijk niet. Goden – en vooral godinnen – moeten er altijd goddelijk goed uitzien. Zij verzorgde haar huid met dagelijkse baden in ezelinnenmelk.


Dat deze melk in de 21e eeuw ook andere positieve eigenschappen bezit, blijkt uit een Italiaanse studie, gepubliceerd in Pedriatic Allergy and Immunology, in november vorig jaar. Baden in geneeskrachtige ezelinnenmelk. Op bezoek bij een ezelmelkerij in België. In de ezelmelkerij van Marie Tack hangt de verstilde .

Is het drinken van ezelinnenmelk de nieuwe gezondheidstrend? In Montenegro is het in ieder geval populair. Daar is het een echte superfood. Cleopatra gebruikte het en Napoleon ook.


Haal de duizenden jaren oude traditie in huis en geniet van stralende schoonheid. Het wordt zelfs geroemd om zijn eigenschappen die veroudering tegengaan, al duizenden jaren lang. Deze goddelijke bruisbal bevat een rijke melange aan pure ezelinnenmelk en . GRAEME GARDEN Dat zal best, ja.


Je kunt er ook prima in baden. STEPHEN Zij zat in ezelinnenmelk , absoluut.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts