dinsdag 8 november 2016

De posthoorn epe

Gelegen in hartje centrum van het gezellige Veluwse dorp Epe , dé plek waar mensen elkaar ontmoeten! Cafe de Posthoorn , Epe : Bekijk onpartijdige beoordelingen van Cafe de Posthoorn, gewaardeerd als van bij TripAdvisor en als nr. Bij restaurant Posthoorn in Epe eten? De Huiskamer van Epe” is al sinds heugenis een geliefde en.


Midden op de Veluwe schrijft het authentieke café al 2jaar historie, met een koninklijk tintje.

Over hoe je een klassiek bedrijf door de jaren heen toekomstbestendig maakt en veranderingen doorvoert zonder . Complimenten voor hoe het eruit ziet. De Posthoorn is een prachtig café. Het heeft een bruine, ouderwetse (wat niet oubollig betekent) uitstraling. Things to do near Cafe de Posthoorn on TripAdvisor: See 4reviews and 6candid photos of things to do near Cafe de Posthoorn in Epe , Gelderland Province. In een boom voor de posthoorn was een prieel ingericht, genaamd Im grünen . Het goed verzorgde interieur oogt gezellig en comfortabel.


Het café heeft de authentieke ambiance van een goede herberg.

Voor de deur staat een overdekt terras, dat een klassiek verandagevoel geeft. Dat stamt immers uit de achttiende eeuw en is daarmee verreweg het oudste nog bestaande horecabedrijf van Epe en wijde omgeving. Het was vroeger landelijk bekend dankzij . Met een mix van pop en jazzy nummers wordt het een feest.


Kom luisteren en genieten van o. Kook de basmatirijst gaar. Voeg de roerbakgroenten toe met wat extra knoflook en bak deze tot ze beetgaar zijn. Voeg in de online catalogus op Cata eenvoudig je eigen verzameling toe en vind ontbrekende items.


Kortom hét trefpunt van Epe - Guarda i 6video e foto amatoriali dei membri di TripAdvisor su Cafe de Posthoorn. Om u toch van dienst te zijn kunt u via deze pagina wel andere handige informatie vinden over V. Deze basis informatie over V. De Kruimelschaar heeft … Rubriek: Hospice. In Epe kunnen ze zichzelf zijn, dat is het fijne hier.


Uitbater Willem Herms Brouwer gaf zijn zaak de naam Den Orangenboom. Zestig jaar later werd de naam op last van de Fransen veranderd in De. Om alvast in de stemming te komen voor oudejaarsavond hebben wij een sfeervolle en gezellige Pré Silvester Party voor jullie in petto!


Parkeren voor horecagelegenheden Posthoorn en Cornelis op de Markt niet toegestaan.

De gemeente gaat de komende maanden weer aanvullend handhaven op naleving van de parkeerverboden. Een geliefde en populaire ontmoetingsplek voor. Bent u op zoek naar bedrijfsinformatie en de kredietwaardigheid van V. Ligging is op loopafstand van supermarkten, winkelcentrum Veluwepoort en de Marktwand. Tevens op loopafstand van restaurants als de Posthoorn , de Baron en de Middenstip. Indeling appartement: Entree, hal, . Epenaar Tom van Moorst is een 23-jarige gitarist en componist (tegenwoordig woonachtig in Zwolle) hij . De presentatie van deze nieuwe publicatie vindt plaats op november om 20.


De publicatie is een uitgave van SAAM Uitgeverij in Hillegom. Een Sfeervol, Eigentijds Restaurant in Epe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts