maandag 7 november 2016

Wind aansteker kopen

Aansteker elektrisch, oplaadbaar, met USB kabel, plasma X lighter, windproof. De Cross X Lighter: een aansteker die altijd werkt, ook in weer en wind ! Rokers zullen het vast wel herkennen je wilt buiten een… Meer. Nu bestel dinsdag in huis.


Levertijd We doen er alles . U zoekt een krachtige aansteker die tegen harde wind kan?

Deze aanstekers branden altijd! Maar je kan hier ook Creme Brulee Branders en aanstekers kopen om b. Wind aansteker transparant. Wordt assorti kleur uitgeleverd. Afmeting navulbare aansteker : ca.


Ga door met winkelen Doorgaan naar betalen. De PROF DL-is een goed afgewerkte vuurwerkaansteker met krachtige regelbare stormvlam. Weer of geen weer, dankzij de windproof vlam laat deze aansteker je nooit in de steek.

Diverse soorten aanstekers voor een spotprijs. De goedkoopste van Nederland! Ja op 1cm afstand van de vlam op je allerhardst blazen krijg je hem net uit, maar dan praat je over windkracht 10?


Die zucht je namelijk zo uit! De gloeispiraal (wat in deze aansteker zit) blijft . De meeste sterke aanstekers is een aansteker die bestand is tegen wind en daardoor veelgebruikt wordt tijdens het camperen of het aansteken van vuurwerk. Gaan niet uit in de harde wind en wanneer ze dat wel doen heb je ze met een druk op de knop weer aan. Een sterke vlam van butane gas! Nooit meer naar de winkel om een nieuwe aansteker te kopen ? Dat klinkt te mooi om waar te zijn, maar niets is minder waar.


Met deze oplaadbare elektrische aansteker heb je altijd een vuurtje op zak! Dankzij de lithiumbatterij en verwarmingselement-technologie heb je geen vlam meer nodig en geen brandstof, is dus . Koop of Verkoop usb aansteker op Marktplaats. Technosmart Elektronische USB aansteker – Windbestendig en z. De usb aansteker shayu goud is een sigarettenaansteker die ervoor dat u in alle weersomstandigheden uw sigaret kunt aansteken.


Nieuwe electrische aanstekers , windproof usb oplaadbaar. Stormaansteker of stormlucifers kopen.

Het klinkt goed maar hoe? Zowel stormaanstekers als windbestendige stormlucifers zijn te koop in onze webshop. Want ook waterdichte survival lucifers zijn betrouwbare hulpstukken voor tijdens je outdoor trip.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts