vrijdag 25 november 2016

Woodboy huren

Wilt u een floorboy of andere machine huren om uw parket te onderhouden? FloorHouse heeft de beste selectie. Ontdek ons aanbod online of kom langs! Ongebruikt schuurpapier wordt niet aangerekend!


Bij Mister Floor kan u een Woodboy huren of kopen. Mister Floor verhuurt alle schuurmachines, oa.

Euro Rent is ook op zaterdag open tot uur! Een parketvloer opschuren? In alle gevallen is het handig om een kantenschuurmachine te huren , waardoor je ook vlak langs de plinten kunt komen. Het schuren van deze vloer gaat door het zachte hout relatief snel en kun je uitvoeren met een vlakschuurmachine, excentrische schuurmachine of woodboy. Neem zelf uw parket onder handen met bovenstaande machines.


Bij Fremozia kunt u een Woodboy huren of kiezen voor een Deva Handy of Deva Speed schuurmachine. Voor elke klus is er een passend toestel. Parketschuurmachine huren per dag of per week bij Boels.


Door de veiligheid van de expansierol worden schuurfouten weggenomen.

Dag, Weeken Week, weken, Bestellen. Online reserveren voor huren en verhuur van bouwmachines tot gereedschap. Brico verhuurt professionele toestellen van Boels. Bent u van plan om te bouwen, verbouwen of aanpassingswerken uit te voeren, dan kunt u bij onze Brico Service terecht voor een groot aantal specifieke werktuigen! Richt u tot de verhuurdienst in het bezit van uw identiteitskaart.


We verhuren schuurmachines in alle maten. Bekijk alle schuurmachines op de site. De roterende vloerschuurmachine is een zeer efficiënt apparaat voor het licht opschuren of voorbereiden van grote oppervlakten parket- of plankenvloeren.


Met hun lage toerental zijn deze machines . Door haar groot contactoppervlak en haar laag toerental, zorgt dit toestel voor een egaal en glad schuurbeeld. Ze werkt alle schuursporen en overgangen van de band- en kantenschuurder weg. Wij verhuren parketschuurmachines - woodmaster - woodboy - sideboy. Deze machine is minder . Schuur- boenmachine voor het reinigen van stenen vloeren. Dit toestel kan gebruikt worden om te.


Dit schuurmachine is een afwerkingstoestel, een rotatieve schuurder voor het fijn naschuren na het grove werk met de woodmaster.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts