dinsdag 15 november 2016

Truma belgie

Bijna nieuwe truma mono controle horizontaal,met crash sensor, Gaat weg wegens verkoop camper ! Als je deze ertussen zet mag je de gasfles tij… € 800. Te denken aan de kachel, boiler, bank of dak-airco en rangeersystemen. Middels speciale diagnose apparatuur, kunnen oorzaken van uitval snel . Ik heb zojuist contact gezocht met Gimeg in de Meern ( truma ), en deze zei dat het alleen om de nummers (zie boven ) ging.

Brievenbuspost België € 5. En zeker niet om alle types zoals ze in Belgie beschreven. Verwarmt in circa min. Met slechts 3A stroomverbruik perfect voor de camping.


Een eigen technische dienst, een uitgebreid service netwerk binnen Europa en scholing aan haar dealers garanderen op deze producten een uitstekende service. Webshop Gas Gas onderdelen Caravankachels truma onderdelen. Tijdelijk niet op voorraad.


Levertijd 1-werkdagen.

Tak Caravans en Recreatie aanbieding gratis verzenden boven de €500. Het repareren van een mover is specialistisch werk. Wij adviseren bij ons langs te komen en het door ons te laten uitvoeren. Dit kan altijd op korte termijn. Mocht u het zelf willen doen, dan kunt u online de producten bestellen.


Wij zullen dan op uw specificaties het onderdeel toezenden. Een hogedrukslang verbindt de fles met de ontspanner of drukregelaar die ook is uitgerust met een gaslektester. Truma reserveonderdelen.


Hoe werkt een DuoControl CS ? Maar hoe werkt dit systeem en hoe ontgrendel je de veiligheid om de gastoevoer te activeren. Hoge druk gasslang LPG tbv mono control zonder C. ALDE (De série ou option). Import, Export en Verkoop: Gastechnische apparatuur - Camping en caravan accessoires. U behoud uw kap en hitteschild. Uw oude kachel ruilt u om voor hetzelfde maar perfect werkend exem… € 1500.


Nu zie ik dat bij supersaver een redelijk prijs wordt gevraagd daar we geen economi stoel willen maar net iets meer.

Het zou handig zijn wanneer ik antwoorden krijg in het nederlands. Ontsteking heeft een vervangbare batterij. Ook herstellen en inbouwen. Peter, Boiler kan uren aanstaan maar wordt niet heet.


Normaal heeft de boiler een opwarming tijd van een uur. De vrachtwagen die er onder staat is v. Veldhoven (Noord- Brabant) Rubriekstopper .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts