donderdag 3 november 2016

Zonneboiler controller

De zonneboiler controllers van Zizon regelen op een efficiënte manier uw zonneboiler installatie. De controller meet constant de temperaturen tussen de aangesloten temperatuur sensoren, de belangrijkste sensoren zijn die in de zonnecollector op het dak en de sensor in de boiler. Als de collectoren op het dak warmer zijn . Controller – 2x PT 10sensor – 5x NTC 10k sensor – zakje met trekontlastingen voor kabels – gigabite sd kaart – Usb naar RS4adapter – Handleiding (Engels).


Uitgebreide zonneboiler besturing. Temperatuur regeling voor zonneboiler systemen met diverse functies zoals cv bijverwarming oost west functie en tab water verwarming. Deze zonneboiler besturing is helemaal compleet inclusief sensoren.


Er zijn maal een PT10element voor collectoren die in verschillende configuraties staan. Ook zijn er sensoren voor boilers. Tevens is het mogelijk om met een weg klep tussen de boilers te schakelen. Groothandel solar water heater controller uit Goedkope solar water heater controller Loten, Koop van Betrouwbare solar water heater controller Groothandelaars. Met het installeren van een zonneboiler bespaard U op de energie kosten en nu in 20met een enorm bedrag aan subsidie Nu heel aantrekelijk geworden, zonne energie is onuitputtelijk en gratis energie!


Zonneboiler delta t regeling, zonneboiler controller van de duitse firma sorel tdc5aieuw in doos. Te koop nieuw in doos zonneboiler controller , delta t regeling tdcvan de duitse firma sorel. De heatpipes van de zonnecollector zitten in een vacuümbuis waarvan de binnenste buis een donkere coating heeft.


De heatpipe wordt hierdoor opgewarmd en staat zijn warmte af aan het glycol dat door de collector stroomt. De pomp in het pompstation wordt aangestuurd door een zonneboiler - controller.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts