dinsdag 29 november 2016

Riwax polijstmachine

Roterende en in toeren regelbare polijstmachine van Riwax. Wordt geleverd inclusief een steunschijf van 1mm. Matteren en poetsen kunt u vrijw. Het poetsen of polijsten van je boot is nodig om het lakwerk of polyester er goed uit te laten zien.


Voor een optimaal resultaat. Ik heb zelf alles van Riwax.

Poetsmachine, white pasta, vloeibare was, pads etc. Het werkt fantastisch en het resultaat is ook zo. Beginnen met de blauwe pad en daarna de zwarte pad gebruiken.


Was opbrengen doe ik met de hand. Sterke poetsmachine van hoge kwaliteit. Vanaf euro gratis verzending! Zeer geschikt om de lak en gelcoat te polijsten.


Naast een gemakkelijke verwerking is met name de duurzaamheid van de glans voor RIWAX leidend geweest in de ontwikkeling van haar nieuwe RS Nautic Line concept.

Overweging: Poetsen doe je mechanisch. Neem dus een polijstmachine ter hand. Met de hand kom je altijd kracht te kort. Gebruik hiervoor een echte. Vind riwax op Marktplaats.


Alles wat u nodig heeft voor uw boot. Watersporters geven ons een 1. Professionele roterende poetsmachine met regelbaar toerental. Met name geschikt om gelcoat en lakwerk te polijsten. Levertijd: Direct leverbaar.


Aantal: Plaats in winkelwagen. Dit product bevat: - Riwax POLIJSTMACHINE. Watt word geleverd met: Opbergkoffer, 1xrubbersteun schijf met kwaliteits velcron 150mm, voor aanhechting van pad´s etc. Riwax is een professioneel reiniging en onderhouds systeem voor uw boot. Dit artikel betreft de huur van een Riwax polijsmachine.


Dit bedrag wordt na retourneren van het artikel in de winkel óf terug op uw . Riwax roterende polijstmachine met regelbaar toerental.

Dit machine zit in een koffer met velcropad 150mm, lamsvel velcro 1mm. Indien uw boot een gele aanslag heeft dan kunt u deze beter eerst verwijderen met Riwax RS Surface. Lake Country SmartPads CCS 6. Inch White Polishing Pad (€195) ○ Dual Action Excentrische Schijven ○ Riwax Polijstmachine.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts