dinsdag 22 november 2016

Remeha calenta geen warm water wel verwarming

Als ik bij de CV Ketel ga kijken dan geeft hij in het display keurig aan dat er warm water gevraagd wordt. Zit er geen senor die niet goed lijkt te reageren? Als je problemen hebt met het verkrijgen van warm water kan dat verschillende oorzaken hebben.


Wanneer je geen warm water kunt tappen, adviseren wij je in eerste instantie te controleren of de ketel of thermostaat een storing aangeeft. Met vriendelijke groet, Remeha B. Waardeer dit antwoord (1)Misbruik melden.

Onze calenta 28c geeft geen warm water en de verwarming doet het ook niet, het display is uit en ook de termostaat is uit. Er staat wel spanning op het stopcontact. Kan het kwaad dat ik het tapwater op off zet. De CV blijft wel op 6° staan. Reageer op deze vraag Misbruik melden.


Als er te weinig druk op de ketel staat dan kan het zijn dat je geen warm water meer krijgt. Als je verwarming het wel goed doet (ketel doet het goed) zal de kraan die omschakelt van verwarming naar je warmwater stuk zijn Dus zoals reactie. Spring naar Geen warm water : wat kunt u zelf doen?


Indien u een combiketel heeft: controleer of de verwarming het wel doet.

Geef dit door bij het eventueel melden van de storing. Zo ja, noteer deze code en reset vervolgens het toestel. Controleer op de display van het toestel of er een storingscode zichtbaar is. We hebben wel warm water maar geen radiator wordt warm.


Wij weet wat het kan zijn. De thermostaat knop staat op graden. De watertoevoer naar de ketel toe dichtdraaien.


Dan gaat er geen water meer richting verwarming en kun je kijken of er wel warm water uit de kraan komt. Bent u ontevreden over Remeha ? Er zijn 1klachten gemeld over Remeha op Klacht. Meld nu uw klacht over Remeha en wij helpen met oplossen!


Remeha levert met de Calenta 25S een solo ketel waarmee je het huis kan verwarmen. Vanuit de doos kan hij dus geen warm water leveren. Maar bij deze ketel is alles voorbereid om een indirect gestookte boiler aan te sluiten.


Dan beschik je over een combiketel met voorraadvat die snel veel warm water kan leveren. Het komt wel eens voor dat jouw Remeha Calenta 40C CW(tijdelijk) geen verwarming of warmwater levert. Dit is natuurlijk zeer vervelend en dient opgelost te worden.


In sommige gevallen kun je de storing zelf oplossen, daarbij helpen wij je graag.

Maar natuurlijk kun je bij Geas Energiewacht altijd terecht met storingen . De installateur is aansprakelijk voor de installatie en de eerste inbedrijfstelling van het apparaat. Installeer overeenkomstig de geldende . De stekker erin en hij begint met de. In het boek staat een punt voor ruststand terwijl er wel warmwater wordt gevraagd.


Vanwege het feit dat ik veel te veel kW's produceer ben ik van plan een electrische boiler aan te schaffen en dan al het warme water van de boiler te nemen. Nu kan ik nergens op internet vinden of je bij een HR-ketel dit gewoon kunt afsluiten (afdoppen dan). Ik heb het cv gedeelte even met een bypass . Of moet ik de koude waterleiding wel.


Stel al jouw vragen over de slimme thermostaat Toon op het Toon Forum én ontdek samen met anderen hoe je alles uit Toon haalt en storingen de baas bent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts