woensdag 16 november 2016

Nuon twitter

Wij maken jouw energie betaalbaar en zo schoon mogelijk. We zijn op werkdagen van 8. Amsterdam, Noord- Holland. Excuses voor het ongemak. Volg de laatste tweets over NUON.

De berichten van Twitter zijn verzameld in een handig overzicht. De politie waarschuwt via Twitter voor een babbeltruc waarbij een oplichter zich voordoet als medewerker van Nuon. Onlangs werd een oudere inwoner van Wezep hier het s. Wij zijn er voor u op werkdagen van 8. Onze aanbieding is afgelopen. We bieden u graag iets anders.


Dat u het liefst gebruik had gemaakt van onze aanbieding, begrijpen we. Maar we hebben ook iets anders moois: Nuon Blijven Loont met elk jaar een oplopende korting op stroom.

We hebben er ijsjes van gekocht Wil je mij een DM sturen zodat ik na kan kijken wat er misgegaan is? Ik hoop dat de ijsjes lekker waren. Kom je er ook een bij mij brengen? Wat Nuon nog kan verwachten. Greenpeace lanceert greenpeace.


Op deze site komen telkens nieuwe tactieken om Nuon te bewegen tot. Ondernemer Erik de Vlieger wist eerder op Twitter te melden dat er een naamswijziging van de Johan Cruijff ArenA aan zat te komen. Nuon helpt zwangere klant het warme weer door via Twitter. Het meest bijzondere werk op sociale media van de afgelopen week, door De Beste Social Media.


Ze heeft er de buik vol van. Kirby checkt dagelijks haar rekening en daar krijgt ze het niet warm van. Sinds een jaar is Nuon actief op twitter. Nuon webcare monitort alle tweets waarin het bedrijf of de dochterondernemingen voorkomen. Er komen veel positieve reacties, maar ook klachten.


De top 1Nederlandse trending topics op Twitter. Een handige tool die je helpt te zoeken naar de belangrijkste trends op Twitter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts