woensdag 23 november 2016

Riva aquarama te koop

Van de eerste eigenaar, ca. Aanbieder: For Sail Yachtbrokers. Motorisatie: Volvo Penta 4. Vind riva aquarama boten te koop.


De originele boten werden gemaakt van hout en naadloos panelen met mahonie.

Rompmateriaal: Polyester. Ligplaats: portimao, pt. Voeg toe aan verlanglijst, € 350. Belasting betaald in de EU, VAT paid . White Whale Yachtbrokers biedt een groot aantal motorboten en zeilboten te koop aan door heel Europa.


Alles voor de watersport kopen of verkopen doe je via Marktplaats. Contact White Whale International for more info or an appointment for a visit in Portimao. VorV, Dek uitvoering: Woo high class, Besturing: Wheel, Ramen: .

De motorboot is de snelste Aquarama in de wereld en is vorig jaar in Nederland volledig gerestaureerd in haar oorspronkelijke staat. Toen Ferrucio Lamborghini eind jaren zestig een boot wilde kopen , ging hij op bezoek bij de gerespecteerde bootbouwer Carlo Riva. De twee leeftijdsgenoten konden het goed vinden met elkaar en de koop was dan ook snel gesloten.


Eind jaren zestig besloot Ferruci Lamborghini een motorboot te kopen. Hij kwam uiteraard terecht bij Carlo Riva, een leeftijdsgenoot en botenbouwer bij uitstek. Tweedehands boten bij de internationale botenmarkt Yachtall.


Zoeken en bladeren boat advertenties te koop in France. De oprichter van Lamborghini besloot om twee Vmotoren van zijn eigen automerk te laten monteren. Inmiddels is ze verkocht. Geef in de mail aan welk formaat schaal u wilt Tekening Aof . Volledig met de hand gemaakt.


Riva Super Aquarama Restauratie. De oude houten modellen hebben voor inspiratie gezorgd voor onder andere de Aquariva , de opvolger van de Aquarama. Find this Pin and more on Schepen te koop by andijkyachting.


Zonder te overdrijven kunnen we stellen dat Ferruccio Lamborghini, de oprichter van het wereldberoemde Italiaanse automerk, een snelheidsduivel was. Na zijn overlijden werd dit kunstwerk op water een aantal keer doorverkocht, .

Veel interessante jachten en boten te huur of te koop in de Adriatische Zee, op Elba, in de Toscaanse Archipel en in andere gebieden. Promotion video by Riva-World on Lago di Garda, Punta San Vigillio, for Mecum auctions. Sold for record breaking amount of US$ 975. This has my name on it :-) . Waar zijn deze mogelijk aan te kopen als bouw pakket en mogelijk ook als kant en klaar model ? Deze zou voor een kennis zijn en . Carlo was ook dikke maatjes met Ferruccio Lamborghini.


Sterker nog, hij wilde er twee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts