woensdag 30 november 2016

De zwarte ruiter den haag

Het goede leven komt terug in de veelgeprezen biologische keuken, waar vanaf half zes de pannen op het vuur gaan. In de zomer verandert het plein in een groot terras, dat druk bezocht wordt. Het café heeft een groot terras en vormt samen met de andere kroegen een fijn en sfeervol geheel. TripAdvisor among attractions in The Hague.


Ooit was dit de vooruitgeschoven verkooppost van de gelijknamige, maar inmiddels al lang verdwenen brouwerij in Maastricht.

De cafés delen dit stukje geschiedenis, maar daarmee houdt iedere overeenkomst op. Zwarte Ruiter De zwarte ruiter is een geliefde uitgaansplek voor jong Den Haag. De overlevingsstrategie volgens het café: liefde voor muziek en goed eten. Het zweet van de volledige Haagse muziekgeschiedenis hangt in de balken. Geen gezapige coverbandjes hier, maar het . Een psychedelische zoete sound die je doet denken aan zon, zee en strand.


Categorie: Cultuur, Met audio . Heel populair: uitgaan op 2e kerstdag!

Hier… Cafés Restaurants en horeca. Wat weinig mensen weten is. Reserveer direct een tafel, lees recensies van gasten, bekijk de adresgegevens, routebeschrijving, openingstijden van de keuken en restaurants in de buurt. Bijzondere verdieping in het midden met uitzicht op beide zijden van de zaak, zittafeltjes acherin en een grote lange bar vóór. Nadeel van die indeling is wel dat barhangers de doorloop van de zaak nogal kunnen belemmeren.


Je kan hier lunchen en dineren en alles wordt gemaakt van biologische ingrediënten. Voor kinderen is er een kinderstoel en een speciaal kindermenu. Elke week vraagt Stuart Kensenhuis aan bezoekers van Den Haag wat zij van onze stad vinden. Deze week: Natasha Alibux uit Wassenaar. Den Haag – Ik ben geboren in het Westeinde Ziekenhuis en opgegroeid in de . Soortgelijke panden kwamen o. Rotterdam (het huidige Rotown!).


Deze Maastrichtse brouwerij was hiermee één van de eersten . Hét rock-café van Den Haag en tegelijk een uitstekend restaurant. Regelmatig geweldige bandjes, zowel jonge artiesten als gevestigde Haagse rock. Voor rust kun je je hart ophalen op het supergrote en verwarmde terras.

Ook voor een koffie-date ben je hier aan het goede adres. Van acht tot tien gaat . Den Haag om vervolgens door te gaan naar de paap(voor een live optreden).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts