dinsdag 22 november 2016

Nachtwacht serie

Een visser keert niet terug van zijn laatste uitje. Onze helden en Cooper gaan naar hem op zoek, maar er is geen spoor van hem te vinden. Aan het meer voelt Keelin een aanwezighei en ze vermoedt dat ze te maken hebben met een waterwezen. Het dorpje Schemermeer is een poort naar de onderwereld. Er duiken regelmatig vreemde wezens op.


Ze wonen allen in het dorpje Schemermeer, dat tevens een portaal is waaruit vaak wezens uit de onderwereld komen, meestal in menselijke gedaante.

Nachtwacht : De Metentis. Schemermeer kreunt onder een ernstig voedseltekort doordat de oogsten van de boeren mislukken, maar niemand kan verklaren waarom. Nog dagen beschikbaar. Een knaller van een show, waarbij ze alles en iedereen die het afgelopen jaar iets voor de Ketnetters betekend heeft, in de bloemetjes zetten.


Ook dit jaar zijn er weer heel . Kom meer te weten over de Sudio 1producties! Wij hebben info over afleveringen, shows, merchandise, songteksten, de laatste nieuwtjes en meer! Het stille dorpje Schermeer is een poort naar de onderwereld.

Zo kunnen kwade wezens in de mensenwereld komen. Deze drie tieners zien er normaal uit, maar dragen. Leuke spannende serie voor kinderen. With Giovanni Kemper, Louis Thyssen, Sven De Ridder, Peter Van De Velde.


Hier staan zowel de uitgezonden afleveringen als de komende aflevering. Nickelodeon neemt de kijker vanaf woensdag augustus wekelijks om 14. Op het eerste gezicht doodgewone tieners, maar niets is minder . Anja Van Mensel, Gert Verhulst,Hans Bourlon. Wordt verwacht : (Onbekend). Uitgever : Studio 1NV.


Productietype: Aflevering van een (mini) serie. De nachtwacht is een fictieserie over drie tieners met bovennatuurlijke krachten. Uitleg classificatieresultaat: . Wilko (giovanni kemper), keelin (Celine verbeeck) en Vladimir(Louis thyssen). Keelin is een elf, Wilko een weerwolf en Vladimir een vampier. SBS stopt met Dokter Tinus.


Geen vervolg op tv- serie.

West Side Story wordt opnieuw verfilmd door Spielberg. Tony en Maria keren terug op het witte doek. Jo Frost duikt in de wereld van moordende kinderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts