donderdag 17 november 2016

Beam beamer

Beam is a smart light socket projector that can turn any flat surface into a big screen. You can screw it into any light socket, use the included power cable to place it on any flat surface or use it in the specially designed Beam Fixture. Als je een beamer nodig hebt die gemakkelijk te installeren is op meerdere locaties, dan is deze portable beamer de juiste keuze. Buy Beam , the Smart Projector that Fits in Any Light Socket: Video Projectors - Amazon.


FREE DELIVERY possible on eligible purchases.

Je schroeft deze kleine beamer als een lamp in een lichtfitting of sluit hem aan op het stopcontact. Op deze manier projecteer je beelden met een maximale grootte van 1inch op muren of tafels. Verbind via wifi de beamer met internet en bekijk.


BeaThe smart projector that fits in any light socket on Kickstarter! Screw it in and have fun! Na een succesvolle Kickstartercampagne is de Beam nu wereldwijd te koop voor 4euro.


PCM bekeek de lamp om te kijken hoe hij werkt. Een lamp met Android en een .

Met BEAM maakt u van een normale fitting een beamer. With this bulb, you can project a movie, schedule, play a game. It is a powerful projector equipped with a smart. Deze compacte en stijlvolle beamer kun je namelijk aansluiten door hem net als een lamp te draaien in een fitting, het maakt niet uit van wat voor lamp.


Beam Labs created an Android based light bulb. Wil je de projecter niet in een lampfitting . Beamers staan normaal gesproken aardig in de weg, en als je pech hebt zijn ze nog groot ook. Beam niet: als je niet beter zou weten, zou je denken dat het een doodnormale ledlamp was.


It is a powerful projector equipped with a smart computer, all inside a beautifully designed casing. Beam can turn any flat surface into a big screen. De Beam smart projector tovert ieder plat oppervlak om tot een groot scherm. De Beam vormt samen met het armatuur een stijlvolle lamp, maar is ook los mee te nemen en te gebruiken.


Vergelijk de prijzen van beamers en pak je voordeel. De helderheid van een beamer wordt weergegeven in Ansi lumens, deze projector heeft een sterkte van 100. Nadat de levensduur van een beamerlamp verstreken zijn zal . Projectoren zijn vaak logge apparaten, die nu ook niet bepaald bij de rest van het interieur passen.

De Beam Smart Projector tovert elk vlak oppervlak om tot een beeldscherm. Beam , of smart projector zoals ze hem ook wel noemen, is een multifunctionele beamer die je in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts