woensdag 23 november 2016

Sencys ventilator deco handleiding

Wilt u weten hoe u een badkamerventilator kunt monteren? Dan zou deze video u kunnen helpen! Word de ventilator niet goed aangesloten volgens de beschrijving dan kan het zijn dat de ventilator continu zult ventileren.


Controleer altijd of de bedrading is . Check je handleiding even.

Of blijft de ventilator dan altijd draaien omdat dit een toeveoging is voor als het licht aan is? Badkamer - en toiletventilatoren BTV-400. De volgende definities worden in deze handleiding.


Als de ventilator wordt ingeschakeld op basis van een te hoge relatieve vochtigheid zal de LED niet gaan branden. Het kan ook voorkomen dat de ventilator gaat . Inbouwventilator 1mm geschikt voor wand- en plafondmontage, voor ruimtes tot 15m2. Voorzien van timer en vochtsensor functie.


Gemaakt van wit kunststof.

Handleidingen van Sencys kunt u hier gratis en eenvoudig downloaden. Selecteer uw product en ontvang de handleiding. De ventilator kan worden aangesloten op een luchtafvoerkanaal of geplaatst in een buitenmuur met een directe afvoer naar buiten. Montage tips voor badkamerventilator, installatie handleiding. Elektriciteit - In dit GAMMA klusfilmpje tonen we hoe je een badkamerventilator aansluit op het elektriciteitsnet.


Montage van de design badkamerventilator is mogelijk op wand of plafond. Uitgerust met een speciaal gelagerde motor waarmee langdurig gebruik gegarandeerd wordt. Voor optimaal gebruikersgemak kan de toiletventilator naar behoefte aan- en uitgeschakeld worden. Geleverd inclusief Nederlandstalige handleiding en . In deze video wordt u uitgelegd hoe u zelf een badkamerventilator installeert. Heeft u gekozen voor een badkamer ventilator met extra opties?


Dan wordt ook uitgelegd hoe deze aangesloten kunnen worden. De verluchter kan worden aangesloten op een luchtafvoerkanaal of geplaatst in een buitenmuur met een directe afvoer naar buiten. Nieuw Ophalen of Verzenden.


Ook geschikt voor badkamer. Info over sencys ventilator. Resultaten van zoekmachines!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts