woensdag 9 november 2016

Aircopomp vervangen kosten

Reparatie aan uw auto kan redelijk in de kosten lopen. Regelmatig onderhoud is. Dan volstaat meestal het vervangen van slangen, keerringen en pakkingen, wat de kosten drukt.


Is de aircopomp stuk dan kan de V-snaar knappen en mis je tevens aandrijving van onder meer de dynamo en de waterpomp. Voor €is dat toen door de SEAT garage hersteld (kon ik op wachten), door alleen die schokdemper te vervangen.

De diesel maakt overigens . Een pomp kun je beste in NL halen (er bestaat een airco webshop maar weet de link zo 1niet). Maar dan ben je er nog lang niet. En dan ook nog het echte probleem aanpakken.


Materiaal kosten voor de pomp en andere klein grut . Hallo, Ben ik net aan het kijken voor een nieuwe uitlaat, stopt mijn airco er mee. Ik naar Ben Goossens (Landgraaf) om te kijken wat er loss is.

Geen probleem, airco gecheckt maar er blijkt geen vloeistof meer in te zitten. Uiteindelijk blijkt dat de aircopomp kapot is. Kosten voor het vervangen van de . Het systeem is pas afgevuld dus er zou dan toch ook genoeg olie in moeten zitten?


Volgens de garage is dit onmogelijk. Ik wil dit weten omdat ik wil weten of de garage de kosten voor het vervangen van de aircopomp voor in rekening moet nemen. Na onderzoek blijkt de aircopomp poelie kapot.


Aircoshop Mobiele Airco PC-09KR. Dat is een dure reparatie: de kosten kunnen oplopen tot € 1. Niet alleen moet het onderdeel vervangen worden, het hele systeem dient ook nog eens doorgespoeld te worden. Kapotte bedrading of een kapotte zekering kunnen je airco ook onklaar maken. Afhankelijk van de precieze plek van het probleem hoeft dit . Vind de beste selectie kosten aircopomp vervangen fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit kosten aircopomp vervangen voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Vandaag heb ik de auto weggebracht om de airco na te laten kijken.


Deze doet het namelijk niet meer.

Vorige week is hij opnieuw gevul maar daar was het probleem helaas niet mee verholpen. De auto geeft geen foutcodes aan en de pomp krijgt ook spanning. De garage waar ik hem gebracht heb heeft . Nu is mijn vraag of iemand ervaring heeft in vervangen aircopomp. Is het specialistenwerk of kan je hem zelf vervangen ? Demontage van een koppeling op de aircopomp.


Met gebruik maken van de (de) montage set: AC. Condensor en droger vernieuwen, Systeem vullen, Testen, € 3200. Ik heb toen besloten deze ( aircopomp ) te laten vervangen door mijn garagist.


Voor dat geld hoop je dan op een werkende airco. Helaas, toen ik de wagen de . Pfff noway , wat zou zo,n ding kosten op de sloop ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts