dinsdag 8 november 2016

Handicare douchestoel

Voor flexibel comfort en gemak. Eén van onze favorieten in het Coral concept! Verrijdbare douchestoel met HT-bekleding. Veel producten zijn ook leverbaar in gepolijst roestvast staal. Deze kleur past bij de nieuwste trends in moderne luxe .

Alle typen sanitair vind je op BESLIST. Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs! Kom dan snel naar onze website VERGELIJK. Deze stevige douchestoel heeft een hygiënische textiel bekleding.


De armleggers zijn afzonderlijk opklapbaar. Maximaal gebruikersgewicht is 2kg. Zitting en rugleuning van HT-bekleding.

Handicare douchestoel hoog met HT-bekleding, staal gecoat wit. Bekijk ons aanbod zitjes en stoelen en shop online of bezoek de showrooms. Ruime keus en goede service! Deskundig advies en snelle levering.


Gewoon perfect geregeld. Kantelbare zitvoorziening. In hoogte verstelbare, kantelbare zitvoorziening. Aangekocht maar nooit gebruikt. Kwaliteitsklasse materiaal zitting, Overig.


Materiaal frame, Roestvaststaal ( RVS ). Oppervlaktebescherming materiaal frame, Gecoat. U zult merken hoeveel stevigheid en veiligheid het zitje geeft tijdens het douchen. Daarnaast neemt de douchestoel opgeklapt weinig ruimte in.


Om veilig en stabiel te kunnen douchen, is een douchestoel onmisbaar. Deze douchestoel heeft een dichte zitting met gaatjes erin voor de afwatering en een waterdicht metalen frame. Hierdoor is de stoel stabiel en bestand tegen zeer natte situaties.

De stoel is verkrijgbaar met of zonder voetsteunen en ook met zwenkwielen om te gebruiken als verrijdbare stoel. Prachtige en moderne douchestoel voor aan de muur. Ons assortiment mobiele badkamerproducten is vernieuwd. U vindt deze bij documentatie onder aan de pagina. De Combi-lijn biedt een . Douchekrukken en -stoelen.


De douchestoelen hebben een zitting met afwateringsgaatjes en een hygiënisch waterdicht frame. Meer producten van Handicare. Linido opklapbare toiletbeugel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts